Kora
a co na medvědovi, nejezdí?![]()
ps: máš bod za odvahu!!
Kora
a co na medvědovi, nejezdí?![]()
ps: máš bod za odvahu!!
viktorka_od splavu hele ale třeba je to hodnej chlap, co se jen trapně fotí ![]()
Dobrá zpráva je, že nechtějí mít děti!:D
Kora Jj třeba by nám ty řízky i sám obden osmazil!
Karja ani miliardy ani řízky. To je pro mě kategorie Vemola apod.
Kora Já nevím, kdybych tomu měla jen uklízet a vařit, tak by mi ty miliardy, teda ehm ty divný boty ani nevadily...ale to asi nestačí co?:-D
Asi bude požadovat i jiné služby, bleee
Kora jo tak proč by nebyl, já teda o něm v životě neslyšela a nebýt parfumanie tak ani o vémolovi a podobných exotech, takže se nevyjadřuju k ničemu jinýmu než k těm fotkám:-)
Náhodou ta fotka má nakročeno k dokonalosti, jen to zbaběle nedotáhli!
Vezměte si, jak skvěle by to mohlo vypadat, kdyby ten lev byl "zakousnutý" do špeků na břiše a současně by výraz toho borca zůstal stejný! ![]()
![]()
prďola moje představivost![]()
![]()
viktorka_od splavu No právě! Hned tam to správné aranžmá vidím ![]()
https://www.super.cz/978244-modelka-chce-drazit-sve-telo-k-oplodneni-mam-krasne-geny-chci-masove-rodit-deti-cizim-muzum-rika.html
Předá dětem svou krásu, rychlý metabolismus a inteligenci!
![]()
"A napište, že já mám dva, jeden pomalej a jeden rychlej, ať maj vztek!" (W+H)
Sweet Potato učitelka ![]()
Ten Chlad je boží
....Pěkný slimky. Vždycky se mi vybavi Klaus![]()

stes ježíš, mě hned taky napadl Klaus v džínách.
stes Na to už jsem radši zapomněla, to je fakt strašné ![]()
Prý spíš jako sestry. (Crazy smajlíka tu nemáme)

Sweet Potato to je Maruška? Malá je pěkná
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.