VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 14. října 2022 18:25

nerolix Sweet Potato ja su takove telatko naivni, no na varene nudli me utahne i Lela...

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 14. října 2022 18:30

nerolix To uz je po? 

Ja zas masochisticky sjizdim rhinoplastiky iranskych zen a asi jsem fakt moc underground, ale mne se vsechny zdaji lepsi pred...

Offline notna
9528 příspěvků moje polička 14. října 2022 18:31
Reakce na nerolix:

Pavlena Neříkala bych nic jiného, než že jdu na opravu předchozí zpackané operace

Že by Lela zmoudřela?

​Ona má ten horní ret skoro stejně velký jako nos

Offline nerolix
příspěvků moje polička 14. října 2022 18:41

Luna Jj, to je po Taky se mi většinou líbí ženy s větším nosem

Offline nerolix
příspěvků moje polička 14. října 2022 18:42

notna Napadlo mě to samé Ještě trochu přifouknout rtíky a bude to mít v jedné rovině.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 14. října 2022 18:45

A nesla si spravit tu spicku? Jakoze aby pohled zepredu nebyl fakt jak do zasuvky?

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 14. října 2022 19:01

nerolix no nadhera je to, stalo to za ty kilometry.

Btw, byla zde jiz nova a jeste lepsi Madonna?

Offline nerolix
příspěvků moje polička 14. října 2022 19:14

Luna Třeba k tomu nosu a víčkům tam ještě sfoukla nějakou tu dohodu o extra dodávkách ropy/plynu nebo instantní světový mír

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 14. října 2022 20:57

Ornellu a její prsní pásku jste zaregistrovaly? Jsem v pokušení to zkusit, jestli je to fakt na všechny velikosti. Obětuje se někdo?

Offline Kora
příspěvků moje polička 14. října 2022 20:59
Reakce na Torrah:

K tomu solárku - myslíte si, že se to někomu jinému než Marušce a Růžičkovi líbí? Mně osobně to teda přijde strašný. A to mám ráda opálené lidi, líbí se mi to, ale taková ta normální opálenost, ne tohleto. Vždyť je to tak strašně nepřirozený...

​myslím, že ano. Potkávám lidi v různých stádiích osmazenosti. Zrovna dnes jsem.potkala paní, ta vypadala fakt jak po kremaci.  Výjev z hororu. Ona si to teda evidentně nemyslela. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 14. října 2022 21:21

JankaM jo, napad po morfiu, nebo sleduje Kim Kardashian, ta taky pouziva pasku. Tohle jeste nic neni, jednou jsem videla fotku, kde byla Kim oblepena takovou stribrnou, vypadalo to jak ducktape. Ale k dotazu, nezkousela jsem, takove vystrihy nenosim, ale verim, ze to bude drzet, pokud se to udela poradne

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 14. října 2022 21:43

Luna JSOU lepší před, i kdyby tam měly chobot. já jsem taky byla přesvědčená že si tu zásuvku nechám okamžitě předělat, ale pak mě přesvědčil výsledek operace mé tety. jo nos má dokonalej, perfektní tvar, všecko se povedlo žádné komplikace. jenže to není ona, její obličej postrádá jakoukoliv osobitost, byla svá a teď je tuctová, přehlédnutelná, nudná

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 14. října 2022 21:45

Sweet Potato já si vzpomínám žes to tu už zmiňovala a od té doby si tě představuju, jak asi vypadáš doopravdy

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 14. října 2022 21:46

No a jak dopadla Jennifer Grey? Po plastice nosu uz ji do filmu nikdo nechtel. 

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 14. října 2022 23:51

Luna JSOU lepší před, i kdyby tam měly chobot. já jsem taky byla přesvědčená že si tu zásuvku nechám okamžitě předělat, ale pak mě přesvědčil výsledek operace mé tety. jo nos má dokonalej, perfektní tvar, všecko se povedlo žádné komplikace. jenže to není ona, její obličej postrádá jakoukoliv osobitost, byla svá a teď je tuctová, přehlédnutelná, nudná

​Tak ono se rika, ze cim mene jsi necim vyrazna, tim jsi v podstate krasnejsi, takze se vsechny houfne zbavujou nosu, protoze velky nos=chlapsky rys a cim vic maskulinich rysu, tim jsi mene zena a mene krasna...Mne chteli dat rodice a prarodice narozkam plastiku nosu (btw mame ten nos smahem vsichni, ptz dohledáni predci Italie/Francie/Armenie...nechapu, proc JA bych to mela menit...?) a oni s tim zit v pohode...?  A tak nejak pri patku me to zrovna zpetne vytocilo. Vic za tom nehledejte.

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 15. října 2022 00:06

Luna jo, takové ty počítači vytvořené obličeje, které jsou složené z mnoha jiných obličejů, tj. ty úplně zprůměrované a pravidelné, jsou nakonec vždycky hodnoceny jako nejkrásnější. A taky ksichty souměrné, které mají levou a pravoh stranu (téměř) totožnou, ty jsou obecně nejpohlednější. Když já si rozdělím obličej na pravou a levou část, vzniknou dva úplně jiní lidé.

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 15. října 2022 00:11

Pinot Noir To je dobrý, že já jsem smyslove takovová zanedbaná, (bohužel kromě chuti asi:-D) v životě jsem si nevšimla že by měl někdo nesouměrnej obličej, kromě fakt nejakejch zdravotních deformaci. 

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 15. října 2022 00:19

Karja to na první pohled nepoznáš, ale viděla jsem různé výzkumy a dotazníky, mj. i takové, kde krásu hodnotily děti, a ty obličeje, které byly vyhodnoceny jako nejkrásnější, měly společné to, že byly souměrné, a dá se říct, že vlastně průměrné. Já si taky tak hrozně nesouměrná nepřipadám, ale byla na to jakási aplikace, která ti rozdělila obličej na dvě poloviny a zrcadlově převrátila. Vznikly dva obličeje. U někoho se hodně podobaly, u mě vznikly dva úplně jiné obličeje a ani jeden z nich mi nebyl podobný.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 15. října 2022 00:34

Pinot Noir No ja jsem uplne nejlip v aplikaci vypadala jako chlap.

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. října 2022 13:47

Luna

To si pamatuju

S tím nosem jsem taky uvažovala, jestli má smysl něco dělat. Došla jsem k tomu, že kdybych si nechala spravit nos, tak by hned nastoupila jiná část těla, pak další, pak další a nakonec bych se nepoznala.

Tak jsem si řekla, že jsem jedinečná a originální a ostatní tomu prostě nerozumí. A zatím mi to prochází.