Známa si dala urobiť nos. Nikdy mi ten pôvodný neprišiel veľký, neforemný, škaredý. Podľa mňa aj jej okolia mala normálny nos. Nesťažovala sa ani, že by mala nejaké problémy. Teraz vždy, keď ju stretnem, mám pocit, že je z nej úplne iná žena. Má tuctový nos od plastického chirurga.
VIP zjevy
Ale "naša " Zuzka "bez make-upu" ![]()

(Foto z článku na nete)
pecka tak určitě ![]()
pecka vždyť jo, umělý řasy přece nejsou makeup ![]()
A chudák malá, se opaluje nerovnoměrně, je celá flekatá ![]()
Takhle se /ne/chodí na filmovou premiéru.
/I když je to film o cirkuse./

euridike Dáša je mimo kategorie, no a madam principálka je holt madam principálka.
Mně Dáša připomněla Hutku.
euridike nevím, jestli jsi někdy byla na filmové premieře. Já hodněkrát. Kromě Havlova Odcházení a Tmavomodrýho světa jsem snad nezažila, že by byl určený dress-code. U nás je premiera v podstatě neveřejná, určená pro vybranou skupinu lidí (tvůrci, sponzoři apod). Většina lidí chodí v neformálním oblečení. Vyjímkou jsou některý herečky, kterým záleží na tom, jak vypadají. No a pak muži, co se jdou klanět, hodí na sebe aspoň nějaký sako.
crazydaisy myslím, že nejde ani tak o dress code, ale spíš o to, že ty paní prostě vypadají blbě. I když u Dáši mám pochopení. Aspoň má dobrý boty.
Tak Betty Tam psali, že má vlasy jako Ivan Hlas
...
Jak píše Pinot Noir, nejde o dress code, který stejně mnozí ignorují i tam, kde je stanoven, resp. ho často uchopí tak po svém, že se daná interpretace vejde tak maximálně do kategorie smart casual, jen mě někdy zaráží, co někteří považují za vhodné a vkusné. /Ano, byla jsem na několika filmových premiérách a na mnoha divadelních, což je ovšem zcela jiná kategorie./
A je fakt, že Dáša Vokatá je mimo kategorie, ale tohle by možná chtělo alespoň žehličku...
euridike Tak žehlička je asi to poslední, co bych si v jejích rukou uměla představit. ![]()
A viděly jste, jak krásná byla v mládí?
No ale pan Kaiser chodí nažehlený! Tak to asi není díky paní Dáše, no... ![]()
euridike Pan Kaiser byl vždycky velký puntíčkář. Tipuju, že Dáša mu na to kašle.
O. Kaisera jsem potkávala před pár lety studijně/pracovně v divadle/rozhlase, zatímco v rámci práce byl opravdu puntičkář, v oblékání mi to tak opravdu nepřišlo, ale třeba neměl úplně dobré období... ![]()
Sweet Potato Nedavno jsem cetla knihu rozhovoru s neurochirurgem prof. Benesem. Ten zminoval, ze hodne cestoval s Kaiserem po svete (sbirali brouky). A ze zatimco on je ten bohem a doslova se honi za temi brouky, Kaiser se o nej stara, zarizuje ubytovani, bali jim batohy...Tak to ma asi i doma tak ![]()
Jos jj taky jsem to četla, to bylo dobrý:-))
RoSa Jestli je tohle ranní show, jak potom vypadá noční?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY