Sweet Potato já nejdřív myslela, že to je Lela. Nějak jsou ty holky ušitý všecky stejně.. ![]()
VIP zjevy
Pavlena Lela je proti téhle fakt krásná. I když kdo ví, jak teď bude vypadat po té íránské plastice.
Pavlena ja taky premyslela ze lela to dite nemuze mit tak velky![]()
čo sa to tu deje? Dedko fotiaci sa v čudných pózach a outfitoch sa zasnúbil s "vnučkou", "inteligentná krásna učiteľka" chce šíriť svoje kvalitné gény a dve sestry akoby ich jedna mater mala. Svet je fakt naruby ![]()
Ad skinny džínsy...predtým,ako môj ex oficiálne potvrdil novú známosť, kúpil si skinny a začal ich nosiť ![]()
pecka
Tak to odešel právě včas!
Sweet Potato asi áno.Tam už ale bol vplyv dotyčnej, dovtedy ho to ani len nenapadlo.
pecka děje se to,ze po vzoru starého Říma spějeme do řiti. Podobnych úvah je plný internet a nejsou to jen blaboly, ale názory vědců a historiků. Tady ty bozi mlyny fakt melou.
Adamcová...vzdyt je ji 50 a uz je napichana a hrbolata jak Janů. Proc proboha.
stes Vymknuta z kloubů doba šílí?
Všechno už tu bylo.
stes Jejda, zrovna si tu čtu o jejím (ne)rozvodu, ale naštěstí bez fotek! ![]()
Sweet Potato no právě
Pavlena ja taky premyslela ze lela to dite nemuze mit tak velky
Já taky
Lela aspoň nebejvá tak sesmažená ze solárka.
K tomu solárku - myslíte si, že se to někomu jinému než Marušce a Růžičkovi líbí? Mně osobně to teda přijde strašný. A to mám ráda opálené lidi, líbí se mi to, ale taková ta normální opálenost, ne tohleto. Vždyť je to tak strašně nepřirozený...
Sweet Potato V Iranu jsou na plastiky nosu ale fakt nejvyhlasenejsi. Iranske zeny maji trauma ze svych orientalnich nosu, ktere neodpovidaji idealum krasy a kazda, ktera na to ma, okamzite leti na plastiku. Dokonce je tam "cool" chodit s obvazama i tydny pote, co je uz nepotrebujete.
O plastikach nosu jsem toho nacetla hromady, uz jsem i byla rozhodnuta jit. Teda ne do Iranu, i kdyz na muj typ by byli asi zvykli.
Ale nakonec jsem se vzdy presvedcila, ze ne.
A neco mi rika, ze Lela prijede a bude mit misto nosu zastrcku na toustovac.![]()
Luna jako, ne že bych věřila nějakému Lela úsudku o její vizáži, ale říkala, že tam jela na opravu minulé plastiky nosu, ta že se nepovedla.. Třeba zmoudřela a bude to mít lepší..![]()
Luna O kvalitě íránských plastik nepochybuju. (Mně musel kdysi stačit Ústav lékařské kosmetiky) Ale Lela už se někde vyjádřila, že nechce mininos, muhehe.
Mně se teda ten, co teď měla, zrovna líbil. Na těch fotkách v šátku jí to strašně slušelo právě díky tomu nosu, myslím.
Pavlena Neříkala bych nic jiného, než že jdu na opravu předchozí zpackané operace ![]()
Že by Lela zmoudřela?

nerolix A že se mi blbě dýchá. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY