berush a Monstera je r. 1971, taky strašný....
VIP zjevy
Fiction tak to je pro mě teda ego up, a to i po té, co jsem se viděla v zrcadle v kabinkách Van Graaf
Fiction Dcera Čáslavského se mi taky líbila, ale šaty měla dost třpytivé, aspoň to tak působilo v tv
Dobrý panoptikum. Dostálová se Zemanovou nepřekvapily (ta otázka, proč s jejich možnostma nemůžou vypadat jinak než uřícený dojičky na plese JZD, se nabízí vždycky). Havlová překvapuje, že tam vůbec leze a ještě se tváří nadšeně... no a že v bezmála sedmdesáti vypadá (v obličeji teda) na dvacet, za to měl její plastický chirurg taky dostat metál
Nebo že by zázrak přírody?
Šaty Žbirkový děsný, zapadly by i na oslavě narozenin páně Kočky. A ten její setrvalej devótní předklon ![]()
Kan Koukam na tuto fotku a saty se mi líbí. Náramky, hodinky a účes uz ne, ale nevím, jestli to byla finální úprava.
No, šaty mají zjevně nejrůznější komponenty(celková silueta, barva, střih, materiál), který by dohromady mohly dát skvělý šaty, ale vypadají, jako by se počítačový návrh těch linek zasekl tak na 48% směrem k ideální verzi.
barbucha Zemanová a Dostálová jsou naplněním přísloví, že za peníze si vkus nekoupíš.
Dostálová mě dostala. To je fakt jezedačka vcetne doprovodu. Ale co mě šokovalo, to jsou prsa Zemanový, to fakt jde?
stara mlada byla uz ve 30ti, ale tohle![]()
berush a Monstera je r. 1971, taky strašný....
kdybych za rok vypadala takhle, tak mě prosím bezbolestně odstraňte![]()
Já jsem ten ceremoniál neviděla, na Idnes Žbirkové vybrali fakt zvláštní fotku, chudák ![]()

Tulipe Ona opravdu byla stále tak podivně pokroucená. Ale tady ještě šilhá ..
Fiction vím, že nemůžu hodnotit ... ale ta paní je celé mé rodině Fanoušků
Mekiho ... nemilá a je mi smutno ... prý odhalí rodinné tajemství
jako??
Já jsem ten ceremoniál neviděla, na Idnes Žbirkové vybrali fakt zvláštní fotku, chudák
ten pocit, když na předávání cen chytneš housera...![]()
@barbucha jak jsem psala, viděla jsem pár minut, a ... panoptikum je výstižné. Ale je mi to líto už kvůli pár vyznamenáným, kteří si to zaslouží.
Fiction ano, popsala jsi to tak, jak to cítím ![]()
Tulipe ona ale takhle vypadala pořád. Před Zemanem úplně pokroucena, jak se před ním podlezave hrbila.
Vypadalo to fakt příšerně.
No a Zemanova..

Dadoo
to né...

Dadoo Tak ta moje fotka je ještě milosrdná...
Kdy se to tak s Ivanou zvrtlo, že se na to vyprdla. Bývalá to hezká žena.

No vlastně ona he v obličeji pořád hezká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY