Tak to štěstí u Vémolů dlouho nevydrželo
. Dávala jsem jim půl roku a ono ani to ne.
Ještě to někoho zajímá?
Tak to štěstí u Vémolů dlouho nevydrželo
. Dávala jsem jim půl roku a ono ani to ne.
Ještě to někoho zajímá?
Sweet Potato
To asi ne, já to ani dřív nesledovala, ale asi díky tomuhle vláknu, se mi to pořád někde objevuje.
Beranka urvala jsem si dnes "minutu" na tv... a akorát Dáša
no, jako Proč? si to dělá ...
Marielle co ti vadi?
Antje na fotkach, při rozhovorech vypadá rozhodně líp. Tak včera to byl buď "blbý" záběr anebo čerstvé vylepše ní. ![]()
Marielle jen blbý záběr to nebyl, ukazovali ji mockrát. Taky jsem na ni zůstala trochu zírat.
Byla taková odula, strašně lesklá a měla fakt strašně blbě nalicene tváře.
Pořád jsem koukala, proč je taková divná.
Marielle aha, ja ted nejsem v CR, tohle jsem nevidela. Tak mozna si neco nechala delat, na tom nic spatneho nevidim.
Me se libi ze se udrzuje, na to, ze ji bude 70 , vypada dobre.
Dadoo aha, no viděla jsem jen pár minut a jen jeden záběr na ni.
Antje taky se mi líbí, že se udržuje. Tak včera to asi nebyl jeji večer
.
Marielle to je tezke, kamera dokaze hodne,vylepsit i zkazit.
Marielle Dáša ještě ušla, byly tam jiné, mnohem "lepší". Namátkou pani prezidentová, Dostálová, Schilerová.
brrr ja se divim ze pani prezidentova nosi tak nepsdnouci saty, ze ji tak z toho salonu pusti.
brrr to věřím! Viděla jsem jen pár minut. U Dáši jsem se lekla, že si dala udělat to, co kdysi Petra Janů (to by jen tak nerozchodila...).
Tady je to trochu vidět.
Šílená tedy byla Klausova. U ní mám vždycky neodbytny pocit, že se obléká v nějakém vetesnictvi a že musí na dálku smrdet naftalinem.

jsem to předávání nějakým omylem viděla celé a před začátkem se tam dámy ovívaly programem jak vějířem.. tak tam asi bylo dost horko... to by mohl byt důvod těch červených tvaricek.... kromě ne úplně povedeného makeupu
paní prezidentovou nekomentuju.. to je fakt smutný, že ji nedokážou přesvědčit, aby se oblékla do něčeho, kdyz uz ne slusivejsiho, tak aspoň líp padnouciho... a začít je potřeba vhodným spodním prádlem...
Dadoo tohle je teda dost blba fotka, na jinych vypadala celkem normalne. Jen ty tvaricky ma asi trochu vycpany.
Metelesku blesku a turistka z NDR na promenádě ve Warnemunde

A to ještě není pořádně vidět křusky milostivé paní
berush ta monstera na břiše ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.