Beranka babička influencerek
si jej dala . Neviem či to vníma aj ona takto
VIP zjevy
Janulik03 Nech bejt, Vendula Pizingerova se s tim nemaze a rovnou si dava hashtag #influencersenior :-D. A to je o peknejch par let mladsi :-D.
Vari To je od ní docela sympatický ![]()
Beranka
to je vtipný, ale mně se to náhodou od Havlové líbí, být mladá herečka, strašně by mě to potěšilo.
Kan oblibu toho okrasnýho zelí jsem nikdy nepochopila. Ani do kytic, ani do truhlíku.
Beranka
to je vtipný, ale mně se to náhodou od Havlové líbí, být mladá herečka, strašně by mě to potěšilo.
Kdyby chválila herecký výkon, tak třeba, ale ona snad u každé je mezi prvními s komentářem typu srdíčka či krááásná apod.
Beranka Jo, je to možný, já to nějak nesleduju.
Garfie Mě to taky přijde sympatický :-).
andulka01 Hrozné, no. A v kytici ta Brassica? Mezi obyčejným lidem je to na podzim oblíbené, ale u ní bych se bála, že řeknou, zelí jak pro kozu. :D
a já se přiznám, že vůbec nevím, o čem mluvíš ![]()
marieu Mně se to zelí docela líbí, ale myslím, že se to musí umět zakomponovat a to se tohle teda nepovedlo.
Mě se zelí taky líbí, úplně nejvíc do takových "pánských" kytek. Ta kytka Zemanove je nemoderní, příšerná, nepomohlo by, ani kdyby byla z růží.
continuity Ale zas svůj k svému.
Tak to štěstí u Vémolů dlouho nevydrželo![]()
. Dávala jsem jim půl roku a ono ani to ne.
Renusatko No jako teď měl Karlos vyloženě smůlu no!:-D:-D. On nezná to pravidlo že bokovku jedine vdanou!
Mermaid Tohle je okrasné zelí do kytic. Brassica.

Kan aha. Já viděla jen normální vázanou kytku a ani na okrasném zelí mi nepřijde nic špatného
Zelí v podzimních truhlikach se mi líbí plus další zeleň.
mirajo zelí v kytce... jsi mi připomněla mého kamaráda homosexuála, který se ale strašně líbil ženským a navíc pracoval v ženském kolektivu. Pořád se do něj nějaké kolegyně zamilovávaly. A on to každé takové vždycky nad vínem nebo večeří citlivě vysvětlil. Ale měl zvláštní humor, takže třeba donesl květák naaranžovaný jako pugét.. ![]()
![]()
Pavlena Takovyho kamarada bych brala!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY