Aranel Evidentně mezery nemá, když už to jenom tady komentuje deset lidí![]()
VIP zjevy
Ale má prsa, proto zvedla ruce ,aby si je prizvedla. Tak jak to dělají i jiné celebrity. Jak se fotis v plavkách, tak jedině s rukama hore.
Já jsem původně myslela, že se fotí po mastektomii,protože v tom vzdálenějším košíčku nic pořádně nevidím, nevěděla jsem kdo to je a už už jsem si rikala, že je stes nějaká prislepla, že jde zrejme o to vyrovnani se nebo tak. Pardon.
Tak Betty Ty jo, to jsem nevěděla! Tak to budu dělat! Fotky z dovolené s dětma nad hlavou:-D To i propnes břicho a zatnes jiné svaly!
Karja ![]()
, přisleplá jsem stejně, takže na pohodu
Karja Dobrej nápad, teď jsem před zrcadlem zvedla kamennej květináč, cca 15 kilo a mám břicho skoro nezdravě propadlý![]()
Nevím, jestli mě nešálí zrak, ale má v tom pravým piercing?
Třeba se jen chtěla nenápadně pochlubit....
No odstává, jenom nějakou kůži tam prostě narolovala, úplně prázdná ta podprda neni.
Jako myšlenkový pochody potřebný na takový fotky moc nechápu ale.
SJP taky příšerná. Ať mi nikdo netvrdí, že hvězda dotyčnýho veledíla si nemůže dupnout, co si na sebe obleče a co už ne. Zřejmě se jí to samotný líbí a připadá si krásná a mladistvá ![]()
barbucha A nebo prostě jenom přijala svoje stárnoucí tělo. Tak mám vrásky na břichu, no a co.
To neni o přijetí vlastního těla (strašný klišé mimochodem). Každej ví, jak se stárnutí projevuje... To je spíš o zdravým rozumu, kdy se příčetnej člověk oblečením snaží zakrýt nedostatky a vypíchnout přednosti, prostě vypadat dobře... a ne jako obstarožní trapnej diblik.
barbucha Každej ví jak se stáří projevuje, ale stejně z toho maj někteří tik v oku, klišé, nekllšé.
Kan a taky nosíš topy nad pupik? ![]()
přijmout svoje tělo a nosit co mi sluší jsou dvě dost různý věci...
SunEclipse Ne, ale já nejsem herečka. :P
Lela Vémola a její pikantní nosík..

No já teď u oběda projela fotky Vémoly a je čím dál tím víc ošklivá. Začala šilhat a opovážlivě se zmenšil prostor mezi rtem a nosem. Nemusela bych vidět, až bude smrkat.
Karja Já furt nic.
Sweet Potato najdi si obrázek z Oscarů, facka Willa Smithe moderátorovi
Vilemina Ahá, dík!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY