711990 Že ony mají stejnou kadeřnici s Basikovou? ![]()
VIP zjevy
Takže. Bohoušek už to popřel, bylo to samozřejmě úplně jinak.
Tahle glosa je dobrá:
A vážně je Matúš tak špičkový zpěvák jak se o něm píše. Nejsem to schopná posoudit.
Renusatko Basikovou jsem videla minuly tyden a ma ty vlasy celkem hezky, i kdyz nejsou asi jeji. ![]()
Podle me se snazi Hrachovcova vypadat jako taterka Duhovka, ale nejak to nejde
S Basikovou jsem v neděli hrála, je to paruka.... ale měla jinou než na fotkách, které tu nedávno byly. Vkusnější, delší vlasy a slušivější odstín... nicméně zblízka je ta paruka opravdu jasně rozpoznatelná.
"Je mi takhle fajn a jsem to úplně já"
Chudák malá ![]()
nechápu, že si ty důry nedaj pokoj. Méně je někdy více... tadyhle Vémola je čím dál šerednější ![]()

barbucha Ty jo, te Lely je mi skoro lito. Donedavna jeste byla straslive plastikova, ale porad jeste svym (nevkusnym) zpusobem hezka zena. Ted uz je jen jeste vic plastikova.
711990 jsem na pochybách, to je Gottová, nebo Hrachovcová?
A co to má s obočím?
Má ho takový košatý ![]()
Lav Podle me by to byla fakt krasna zenska, maminka i sestry jsou kocky a u ni jsem kdysi pod tema plastikama taky videla slusnej potencial, ale ona se takhle znicila. A pokud se da verit bulvaru, jeji manzel ji nakonec podvedl s mladou kockou bez plastik.
Lav Zbytečně. Tady bych lítosti fakt neplýtvala. Kdo chce kam....je akorát hloupá, dělá to kvůli němu a má celoživotní veřejný parohy a za pár let ji stejně pošle dopryč.
Myslím. že Hrachovcová chce na sebe nějak víc upozornit. Tak každej způsob je dobrej.
Vari Jestli se dá věřit bulváru její manžel ji podvede s kde čím, to bere plastik, neplastik.
Lav Zbytečně. Tady bych lítosti fakt neplýtvala. Kdo chce kam....je akorát hloupá, dělá to kvůli němu a má celoživotní veřejný parohy a za pár let ji stejně pošle dopryč.
Ve větě dělá to kvůli prachům máš drobnej překlep ![]()
Tak Bučková tady nedávno byla a nebyl to pěkně pohled..ale toto, to je peklo
stes Je a ta hezká fakt byla moc!
barbucha to není překlep,to je synonymum ![]()
stes taková hezká holka to byla škoda.
Karja je ošklivějsi než Vemola
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY