téhle někdejší miss je 33 let.. Bučková 
VIP zjevy
Tak Betty Tahle fotka je ještě milosrdná, někdy předevčírem byla nová fotka v bulváru ona s ofinou. Vypadala normálně bez par let na 50.
Karja jsem si to nasla, auvajs teda
0zero7 No jako, teď ten chlap viď, on odešel od manželky, skoro stejné jako Bučková...hele to musí být stres teď v její kůži. Že třeba nějaká zas bruneta bude vypadat na třicet! Ne ale tak ona byla nemocná roky mentální anorexii, ono se to podepíše na vzhledu a do toho jestli má ráda nějaké úpravy tak je to hned.
Karja taky jsem nasla, hrozny! Spis teda 50+.
Karja tyjo dyt je stejne stara jako ja![]()
A kdopak si to už není vůbec podobný?![]()

Nějak mi připomněla Simonovou
Dadoo pokud vím, ta jediná to snad i přiznává, nějaký zákrok jí způsobil zdeformování obličeje. Teď se to snad snaží dat nejak do poradku. Tohle je ještě dobra fotka, řekla bych.
Dadoo tady bych ji i poznala, byly horsi fotky.
Dadoo Jako zrovna u ni je skoda, ze se tak nechala zridit. V jednom obdobi vypadala dobre, lip nez mlada, tak cca pred 10-15 lety. Ale uz to mela nechat, uz tehdy za sebou zakroky mela, ono to proste donekonecna nejde.
Luna mne to prijde jak v ty pohadce - chci vilu, chci zamek, chci byt papez a sup do lahve od octa.
Sweet Potato ježíš z těch prvních dvou písmenek (p,r) se mi v první chvíli ihned asociovalo jiné slovo ![]()
SunEclipse Tak to by už vůbec nepřekvapilo, či? ![]()
SunEclipse a nebylo by to nakonec to lepší? ![]()
Sweet Potato Uf, ja jsem se lekla, ze si na zed povesi tu fotku s Ferrari!![]()
Sweet Potato ja bych ji radila vyvesit nejake zobrazeni vlastniho mozku ve skutecne velikosti. Vlasske orechy jsou celkem dekorativni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY