tohle je třeba docela zajímavý, jsem si říkala včera, jak jsme tu řešili, že sprostý slova samy o sobě nikoho sprostýho nedělaj, že Schw., i když řekne sem tam něco sprostýho, tak sprostej neni, u nás doma vedem dlouho debatu o Pohlreichovi, mně třeba přijde jako jemnej a slušnej člověk a slovník mě nijak nepohoršuje, doma to cítěj jinak, ale s tím Novotným....podle mě to prase je, ale on se za to snad ani nijak nestydí, dokonce je na to pyšnej, ne?
VIP zjevy
Mně se líbí, zhubnout by třeba mohl, ale to mě u chlapa netrápí, oči má dle mého vyloženě hezký. Proč zlej? Dělá svojí práci ne?
Já třeba nevim za co by se měl stydět? Sprostý slova z nikoho neudělaj sprostýho člověka, s tím souhlasím, ale musí se to umět no, jako všechno.
Já se nějak nedokážu oprostit od toho, jak se v tom dokumentu válel doma na gauči v trenclích a přitom dával intervijú. Jinak mě baví, ale tenhle obraz se marně snažím dostat z paměti.
hele a von to umí? Já bych se třeba za takovej život styděla, i za takovou prezentaci sebe sama na veřejnosti, abych nechala veřejně nadávat svojí ženě do děvek, sobě do feťáků a ostatním oplácela stejnou mincí - mně tahle forma bulváru přijde nechutná a poměrně dost nezajímavá. Jako jo, dobře ho to živí, no...
P.S. přes tohle všechno k němu jistý sympatie cítím, protože to, co říká, je většinou pravda, byť dost nechutně zabalená
Použít sprostý slovo? Podle mě přesně ala Pophlreich, neprimitivním způsobem. Bulvár je prostě akceptovanej byznys, proč by se měl stydět fakt nevim.
Cože, tak ty nás tady věčně sjízdíš za kolena a Novotnej se ti bude líbit? Ty jsi snad jeho žena, ta prostitutka, mimochodem, jak jsem stihla zaznamenat?! Nikomu jinýmu se nemůže líbit, má mastňácký vzhled, vadu řeči a neatraktivní postavu. Pokud je inteligentní, tak bohužel přes témata, kterýma se zabývá to není příliš vidět....
U chlapa na vzhledu nezáleží, důležitý je charizma (a tak..
), Pavel kdyby mě chtěl...
Já si myslim, že kdyby tě viděl, tak by tě chtěl, asi se na něj fronta nestojí... Mě třeba na vzhledu taky nezáleží, ale určitá udržovanost postavy pro mě důležitá je, plus teda nějaká ta uroveň mluvy.
Mě viděl a nic))))
ja teda pokazde kdyz narazim na vyplody bulvaru mam pocit ze bych si mela jit umyt ruce a vyplachnput pusu. kdo v tom zije tak je proste spinavy
Prosim tě, takovýdle ataky chytáš? ;-) Tak hlavně je bulvár a bulvár, lepší bulvár než za doby Novotnýho v Extra tady nebyl a zdá se že dlouho nebude.
pro me je vrchol bulvaru tohle tema. chodim se sem divat na obrazky blbe oblecenejch lidi, ktery neznam, a lehce me fascinuje, ze existujou lidi, kteri se o jejich zivoty zajimaj. ja chapu smysl bulvaru v jeho puvodni verzi z prelomu 19. a 20. stoleti, kdy prinasel lidem jednoduse podany informace z jejich okoli a pak takovy ty veci, kterejma uspokojoval nizky pudy - vrazdicky, zlodejiny, bizar. nechapu ale jeho soucasnej smysl, kdy prinasi novinky ze sveta celebrit, nebo spis - nechapu, ze nekdo takovy informace vyzaduje
no že jo a kdyby to aspoň byly informace o lidech, který jsou nějak známý a něco dělaj, ale vždyť to jsou jen drby o úplnejch nulách, který snad ani nemůžou nikoho zajímat?
Mluvis mi z duse, mne na bulvar staci tohle tema, novinky nesjizdim. Ale tak diky mucine mame na co koukat :D Moje guilty pleasure je v posledni dobe emimino, to je maras, to fakt aby clovek pohledal.
zas ale tuhle jsem doma způsobila pozdvižení když se ukázalo že znám jméno partnera nějaké tenistky! nebo to byla ženská vod tenisty? no to je jedno, prostě skorem normální baba, díky mutzi:-DDD
No dyk je to samozřejmě jenom lenost z vaší strany, žádný povahový ctnostě! Jenže musim vopatrně, včera mě Řepka zablokoval na FB, teda né mě, tu falešnou, žejo a dneska koukam a ani jeho Instagram nevidim, jestli to bude takhle pokračovat, je možný, holky, že to budete muset po mě některá převzít !!
Lidi to možná nezajímá, ale těší je, když čtou, že je někdo ještě blbější, divnější , škaredější, ujetější, a ještě je to vlastně celebrita (teda někdo, kdy by měl být jako něco víc). Bulvár nesleduju (bo už mě většinu prokrastinačního času aktuálně zabírá lov metalickejch bot), ale ten pocit sama u sebe moc dobře znám, byť se za něj samozřejmě napomínám ![]()
No to vůbec, sebe do toho neprojektuju, mě na tom nejvíc baví to jak v tom někdo umí chodit a někdo je blbec jako Řepka. Jak některý vůbec nemáj ánung kdo je pánem situace, chvíli si připadaj jako hvězdy a za pár let končí s holym zadkem v pronajatý garsonce a naopak těch pár co to umí slušně kapitalizovat maj muj obdiv, jsou to peníze za nic, to je umění.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí