Mezitím u Marešů... Asi mi něco podstatného uniká

Nevaří? Hm. Tak to bude mít jiný skrytý kvality... třeba jiskřivý intelekt ![]()
Nojo,jak to ale Řepka poznal?
Leoš zkouší nové boty?
Kristelová má střechu nad hlavou a pravidelný příjem, to mu teď stačí podle mě

jak se mi Kobliha většinou líbí, tady vypadá jak transka z 90. let ![]()
Všude jinde než na fotkách ze svýho Instagramu tak vypadá
jakože ve skutečnosti není hezká? teda nemyslím klasicky krásná, to asi nikdy nebude, ale zajímavá mi přišla pokaždý. tady je ale ošklivá
Mně se i líbí, ale tohle je bližší realitě než fotky kterýma se prezentuje sama
letošní móda je fakt opravdu hodně moc hnusná. vypadá jako něco mezi vágusem a sociální pracovnicí, přičemž to všechno bylo určitě děsně drahý.
já se tady dovzdělávám v oblasti o které jsem dlouhá léta vůbec nic netušila... úplně nové obzory mi otvíráte, fakt;-)
a je supr že mutzi pro sebe vyhodnotila jako výhodné trávit čas právě sledováním těchto prapodivných osob, to se mi líbí, soudím že to je velmi výhodné pro lidstvo celkově:P
No jo ale já jsem se (z fejkovýho FB samozřejmě) ve slušnosti zeptala jak to jako myslí, že Novotný je posedlej Kristelovou, že tý je ale u p*dele a to ho děsně irituje, když jsme všichni viděli Dělníky bulváru, kde bartrovala sex za článek, jak to teda je...a von mě zablokoval!!
Ne!
eee
jsem se ztratila hned v prvním řádku
ale nevadí, mně to takhle stačí, díky:-))
špatný vlákno ![]()
není jí ten kostým drobátko...kratší?![]()

Kostým má správnou délku, jen mu chybí spodní díl. Co to je za vip?
nějaká komička eva kramerová sází na své ženské zbraně
ve slovenské soutěži lets dance.
a ty "ženské zbraně" jsou proklatě napnutý bombarďáky!:D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.