Beru zpět, měla jsi s Řepkou pravdu, tam je všechno! Bože to je chudák![]()
https://www.facebook.com/tomasrepkaCZ/posts/1641490482589874
Beru zpět, měla jsi s Řepkou pravdu, tam je všechno! Bože to je chudák![]()
https://www.facebook.com/tomasrepkaCZ/posts/1641490482589874
proboha, co je to vsechno za lidi? :D
Lidi? Prase, Řepa a Kačka. Proklinam den, kdy jsem rozklikla příspěvek Mutziputzi ![]()
Jezis, to je neco sledovat ty jeho myslenkovy pochody
Nejvtipnější je jak se snaží urážet, to je jak ve školce
Fakt ze jo. A rict "Vim, ze nevydejchavas, ze nemas vliv, ze te nikdo neposloucha" v tomhle traktatu, noooo...
Jeste tam je ta prostitutka. ![]()
Ztráta sebeúcty v přímym přenosu
hele a tebe to fakt baví, tyhlety lidi sledovat a číst ty jejich bláboly všude možně???
Prosím, že není Vetchý doopravdy jeho kámoš, prosím!
Je fakt, ze by se naslo neco cim dam lidstvu vic :-)
Já doufám, že to Mutziputzi hned tak bavit nepřestane, jsem jí za ty Reader's diggest dost vděčná.![]()
Jako odbornice se priklanim k variante, ze doopravdy je ;-)
A já mám pro změnu na fb zdi po sebou citový výlev Tomáše Kluse doprovázený fotkou všech jeho dětí, a Magazín MF Dnes na titulce s überšťastným párem Krajčo-Babinská.
To bude skrz fotbal a tam jdou charaktery stranou!
Asi jo. A skrz společného nepřítele. Ach jo.
Vetchý je sparťan? Mně přišel vždycky šáhlej, jako herec teda boží
Sparťan nevím. Fotbalista rozhodně. Herec úplně nejvíc boží.
nechtěla jsem vůbec moralizovat, spíš jen že mi zabere max času sledování lidí, co se mi líběj, kdybych si do toho strčila řepku, asi by mě vomejvali
Já právě sleduju jenom aktuální exoty
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.