Viděla jsem o Monice Kvasničkové 13. komnatu, vyhrabala se z těžkého alkoholismu, proto vypadá tak nějak "životem opotřebovaná".
VIP zjevy
Že budeš trvat na dlouhých vlasech? A k ćemu je to dobrý?
Sluší mi ;-)
Tak pak je to v pořádku :)
A mně se zrovna na těch fotkách líbí. Ne, není to hollywoodskej styl, a právě proto dobrý ![]()
Mně zas ne
To, že se na ní podepsal alkohol je vidět a na fotce to neřesím, ale přijde mi hodně neupravená a proto mě překvapilo, že autor napsal, že jí to sluší.
Jako, ona není VIP, není ani zjev, já jen nevím, který vlákno použít. Prosim vás. Mně se hodně líbí, jak je ta Dominika tady oblečená. Zajímá mě ale váš názor na ty její boty. Mně to přijde hrozně hnusný. Jakože po kotníky krása, pak papuče. Ale já teda mám taky asi problém s botama a jsem zbytečně konzervativní. Zajímá mě prostě váš názor - je to těma botama zabitý nebo je to v rámci nějakýho současnýho trendu v pořádku??
http://www.dombydom.cz/2017/09/oh-karl.html
papuče na dvě přezky už se nosí docela dlouho a chlupatý papuče nějak čerstvěji, tady je to teda inovativně zkombinováno![]()
Takže mi jako potvrzuješ, že je to hnusný?? (spala jsem na dnešek 4 hodiny, jinotaje moc nepobírám
)
je to hnusný a trendy:P
a viktorka_od splavu Ok. Jsem celá šťastná, že jsem to poznala
. No ale jaký boty teda by k tomu byly optimální? Já bych sáhla po balerínách, ale já právě nemám to botový cítění ...
Klidně názorně, budu ráda :D.
Ty pantofle právě strávím k takovým těm trikům a boyfrendům, to už zvládám
.
Nešel by dat prosim funkční odkaz nebo rovnou lip jeste fotka?na mobilu to jinak neotevru
Mne sa papuče páčia. Ale čo ja mám čo hodnotiť keď sama chodím v papučiach s ananásmi
Ja by som k tomu vzala kľudne aj conversky, kľudne aj iné hnusoboty ako papuče :D
Dik!
Tak zrovna ananasy by k tomu nemusely být špatný, ne??
.
Mně napadly jen samý sucharský věci - jako černý kožený kecky, kožený slipáče (jako slip-ony, domácí termín), případně mokasíny, ten pantofel mi k tomu přijde jako zapomenutý přezůvky, přesně jak píše Kora.

Ajo, ty by byly bezva! ![]()
A ta nohavice každá jinak dlouhá, to je taky nový trend?
Hehe, není to tím, jak stojí? I když ... Já tý módě fakt asi nerozumím
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí