andulka01 Karlos uz urcite po nejake "posilhava"![]()
VIP zjevy
andulka01 Třeba zkusí Nesvačilovou:-)
andulka01 Vémola prý šturmuje právníky! Chystá odvetu všem spanilým blondýnám, které kdy píply, že s nimi něco měl!
Sweet Potato jasne, pred Lelou skoro panic a s ni skoro svatej!
Karja ještě mě napadl Řepka s Kristelovou, nějak už zapadli do zapomnění.
Sweet Potato tak, spanilé, no... všem umělým blondýnám?
neuvěřitelný bizár
Tak Betty Ti jsou asi fakt spokojení.
Sweet Potato na tom je nejlepsi ten duben s otaznikem ![]()
Říkám si, jestli jim ty sociální sítě za to stojí. Zveřejnovat svoje soukromí s tím, že pak se tím baví kdekdo. Já bych to neustála. Mě teda napadlo, že se ještě se objeví další dítě.
Ale jinak je mi jich spíš líto. To musí být strašná emocionální houpačka. A chápu, že někdy ty vztahy jsou teda divoký. Vy tu máte ty lásky nějaký jednoduchý a jasný podle toho, co píšete. Což je teda dobře ![]()
Teď už jen očekávám vyjádření, že žijí v polyamorním vztahu s upřesněním, že ty dvě se moc nemusi.
notna ale nemáme jen jednoduchý lásky, jen to nikoho nezajímá, máme soudnost a nevytřískaly bychom z toho popularitu ![]()
notname tailky napadlo, ze Vignerova je tehotna
Candance Jlavně aby nebyly obě!
notna ale nemáme jen jednoduchý lásky, jen to nikoho nezajímá, máme soudnost a nevytřískaly bychom z toho popularitu
protoze nejsme Celebrity, naštěstí
Sweet Potato a ona chtela tu Nesvacilovou predbehnout?![]()
Candance Netuším. To už fakt jen spekuluju, hanba mi.
notna Vůbec to nesleduji, ani v mém okolí to nikoho nezajímá, ten vztahový bizár čtu až tady.
Candance Jlavně aby nebyly obě!
Muž má kamaráda, kterému se takhle narodily děti pár měsíců po sobě. Já nejdříve věděla jen o synovi, s tím jsem ho párkrát potkala v lese, a pak jsem ho za půl roku viděla s holčičkou, ještě že mě nenapadlo se nějak vyptávat, doma jsem se zeptala muže, prý to chvíli mezi všemi taky bylo divočejší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025