Luna Dneska jsem slečnu mluvčí zahlídla v hornickém mundúru a ten jí slušel, helma included![]()
VIP zjevy
Řešením milostného trojúhelníku je kolečko.

Já navrhuju Jennifer Coolidge 
TMBK ![]()

Tak jsem přečetla článek o svatbě, jdu kouknout co vy tady na to a dlouho jsem se tak nezasmála.
. Má na to jméno ten kluk.
komentář roku ![]()

Řvousenka Viděla jsem ve zprávách a slušelo jí to moc. Vtipný mi teda přišlo, že dvoudenní návštěva PP stála kraj 32 tisíc a v roce 2018 třídenní návštěva Zemana stála 174 tisíc. Dost nepoměr.
Ale on je umělec a ti prostě potřebují trochu drama, aby mohli tvořit. :-D
Kam se na ně hrabou Vemolovi.
A jinak by po nich neštěk pes.
Musela jsem si je vyguglit, ale fakt o TOHLE se ty holky pretahujou? Kde je nejaka hrdost a sebeucta, to uz tak nutne potrebujou chlapa? Navic mi to stvoreni ani jako chlap moc nepripada.
Kolečko je mi naprosto odpudivý už jen vzhledem, o tom, co dělá, ani nehovořím. Ale je mi líto Vignerové a částečně ji chápu (byť já bych se zachovala jinak), je tam malý syn a té všudepřítomné masáži "pro děti vše, hlavně úplnou rodinu, obětovat se atd." se strašně těžko čelí..
Ale on je umělec a ti prostě potřebují trochu drama, aby mohli tvořit. :-D
A nestačilo by, kdyby mu občas někdo bouchnul nafouknutý papírový pytlík u ucha? ![]()
Pavlena jo, její motivaci ještě celkem chápu, ale Nesvačilovou teda pochopit nemůžu vůbec.
Sweet Potato made my day, to je fakt vtipně napsaný! ![]()
A druhou záhadou tohoto veselého tria je, pojďme si to říct upřímně, atraktivita scenáristy, jehož osud nepotkal ani Brada Pitta, když se o něj rvaly Angelina Jolie a Jennifer Aniston
Karja Počítám, že Vémolovi teď sháněj další prsatou blondýnu, už se o nich dlouho nepsalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí