VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline RoSa
10078 příspěvků moje polička 28. března 2023 20:30

a že jí to neřekne třeba kamarádka, kolegyně...

nebo je tak sebevědomá a přesvědčená o své dokonalosti, že si do toho od nikoho nenechá kecat, nikdo si netroufne poradit... no a pak to takhle vypadá...

Offline 999
19634 příspěvků moje polička 28. března 2023 20:39

Sweet Potato To je sice hodně přes čáru, ale ona je teď tam, kde hodně fouká. 

Offline Sweet Potato
39996 příspěvků moje polička 28. března 2023 20:40

RoSa Neřekne kamarádka...nějak si to v reálu neumím představit. Mám spoustu kamarádek, které bych poslala převlíct. A jiné by zase jistě převlékly mne. Ale kdo by rád dostával nevyžádané rady?

Offline Pinot Noir
29676 příspěvků moje polička 28. března 2023 20:44
Reakce na Sweet Potato:

999 Jenže tady se to od kritiky oblečení přesunulo k břuchu, hrozně tloušťce a obezitě.

​Přesně. Díky.

Offline Pinot Noir
29676 příspěvků moje polička 28. března 2023 20:46
Reakce na RoSa:

a že jí to neřekne třeba kamarádka, kolegyně...

nebo je tak sebevědomá a přesvědčená o své dokonalosti, že si do toho od nikoho nenechá kecat, nikdo si netroufne poradit... no a pak to takhle vypadá...

​No a tohle domýšlení a konstrukce vycucané z prstu jsou teda děs. Přesně takhle vznikají pomluvy.

Offline gtea
120 příspěvků moje polička 28. března 2023 20:53

Mám hodně podobný typ postavy, jako paní mluvčí (malá, výrazně tvarovaná, na horní hranici normálního BMI).

Obléct v konfekci se dá jakž-takž volnočasově (úpletové šaty atd.), ale formální věci jsou hodně velký problém.

Kalhoty nejdou sehnat prakticky vůbec, sukně maximálně do A - a i tam je to tak jedna z deseti, která je vepředu dobře střižená a nezvýrazňuje břicho.

Košile byla už probrána výše, nemám, co bych k tomu dodala.

Šaty jsou hodně citlivé k rozdílu velikostí mezi horní a dolní polovinou těla a umístění pasu, což je u nás menších zpravidla velký problém.

Dokud jsem byla cca o dvě velikosti štíhlejší, situace nebyla tak katastrofální, v konfekci se dalo něco padnoucího občas sehnat - myslím, že v tomhle se zcela shodnu s @999. Po mateřské už jen šiju z metráže, případně konfekci přešívám, jinak bych vypadala přesně jako paní mluvčí - o dalších 5 kil tlustší.

Takže pro ni mám veliké pochopení, i když to podle mého názoru jde o dost lépe.

Pořád mi ale přijde, že má čas a potenciál se vyvinout, v porovnání s jejím předchůdcem mám celkem jasnou volbu .

Offline RoSa
10078 příspěvků moje polička 28. března 2023 21:01

Pinot Noir tak si jen tak přemejšlim... jak se to stane, že vyleze před kamery s camel toe a kazajkou, co nejde dopnout... a nikdo jí nic neřekne... muselo ji vidět předtim dost lidí/ženskejch... já bych to teda uvítala, kdyby mě na to někdo upozornil...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. března 2023 21:11

RoSa Jakoze jdeš po chodbě na tiskovku a kolegyně ti řekne - hele, mas kalhoty zarizly v rozkroku. To by sis prala? Já teda ne. To není priskripnuta sukne nebo oko na puncose, nedá se to v tu chvíli napravit. Imho upozorňovat na to mi přijde zbytečný a navíc neslusny. Stejně jako se nekritizujou svatební šaty. K čemu kritizovat něco, co nezmenis (v tu chvíli).

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 28. března 2023 21:17

RoSa ale ona není TY a její okolí asi je taky taktnější a kultivovanější než ty. Takže jí to neřeknou. Fascinuje mě (opět), kolik zdejších žen je schopno vidět svět pouze svým úhlem pohledu a domnívají se, že to takhle zákonitě tím pádem musí mít všichni

Offline rasaNori
8802 příspěvků moje polička 29. března 2023 09:03

Hele já mám 156 cm, jak tu psala @gtea hranice mezi normálním bmi a nadváhou je u mě taky caste téma, a proto se oblekam spíš sportovně, protoze tam to tak pak nekrici:) mě třeba strašně škodí fotky, na každé mě to pridava dobrých 5 kg nahoru, a přitom ve zrcadle doma dobry:D jako paní mluvčí je velká, myslím tím rozměry, třeba i hodně dělají ty široká ústa, oči daleko od sebe a tím i výraznější nos, a kdyby měla o 20 cm navíc, tak je to opravdu krásná ženská. 

Offline viktorka_od splavu
49137 příspěvků moje polička 29. března 2023 09:14

rasaNori aneb "ja nemam nadvahu, nybrz podvysku!":-))

Offline rasaNori
8802 příspěvků moje polička 29. března 2023 09:20

viktorka_od splavu tak drobnou nadváhu má, co si budem:D 

Offline Vari
2194 příspěvků moje polička 29. března 2023 09:40

viktorka_od splavu Ja vzdycky tvrdila, ze vahu mam idealni, jen mi chybi 20 cm na vysku :-D. Ted mam sice vahu skoro idealni, ale na fotkach si stejne pripadam jako delova koule, ono kdyz je clovek prcek s velkymi nadry, tak nikdy jako etericka bytost vypadat nebude, i kdyby mu lezla zebra.

Offline Sweet Potato
39996 příspěvků moje polička 29. března 2023 09:56

Tady marníte čas propíráním té nešťastnice a vůbec nevíte, že Kolečko udělal další kolečko od Denisy k Anetě!

Offline andulka01
12774 příspěvků moje polička 29. března 2023 10:01

Sweet Potato A není tom už mnohoženství?
Achjo, že to ty holky baví kdyby to aspoň byl chlap co za to fakt stojí.

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 29. března 2023 10:01

Sweet Potato Ani nevím, už nějaký kolečko někdy k Vignerové udělal. Natož, že další!  

Offline Sweet Potato
39996 příspěvků moje polička 29. března 2023 10:12

notna Třetí!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 29. března 2023 11:04

rasaNori drobná nadváha je ale lepší popis stavu, než obezita a pořádná nadváha, co tu padalo dřív.. :)

Online Karja
44300 příspěvků moje polička 29. března 2023 11:44

Sweet Potato Já jsem včera googlila normálně nějaký detaily, ale krom toho titulku z expresu víc nemám! Mně docela bavěj, je to takovej bizár.-D

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 29. března 2023 12:14

Karja Prej na IG Aneta dala příběh, jak je Kolečko zamuchlanej v peřinách vedle ní v posteli. Pak bulvár zveřejnil nějaký fotky, jak jdou s odpadkama a jak jsou na zastávce autobusu.

To je fakt kolečko:-)