a že jí to neřekne třeba kamarádka, kolegyně... ![]()
nebo je tak sebevědomá a přesvědčená o své dokonalosti, že si do toho od nikoho nenechá kecat, nikdo si netroufne poradit... no a pak to takhle vypadá...
a že jí to neřekne třeba kamarádka, kolegyně... ![]()
nebo je tak sebevědomá a přesvědčená o své dokonalosti, že si do toho od nikoho nenechá kecat, nikdo si netroufne poradit... no a pak to takhle vypadá...
Sweet Potato To je sice hodně přes čáru, ale ona je teď tam, kde hodně fouká.
RoSa Neřekne kamarádka...nějak si to v reálu neumím představit. Mám spoustu kamarádek, které bych poslala převlíct. A jiné by zase jistě převlékly mne. Ale kdo by rád dostával nevyžádané rady?
999 Jenže tady se to od kritiky oblečení přesunulo k břuchu, hrozně tloušťce a obezitě.
Přesně. Díky.
a že jí to neřekne třeba kamarádka, kolegyně...
No a tohle domýšlení a konstrukce vycucané z prstu jsou teda děs. Přesně takhle vznikají pomluvy.
Mám hodně podobný typ postavy, jako paní mluvčí (malá, výrazně tvarovaná, na horní hranici normálního BMI).
Obléct v konfekci se dá jakž-takž volnočasově (úpletové šaty atd.), ale formální věci jsou hodně velký problém.
Kalhoty nejdou sehnat prakticky vůbec, sukně maximálně do A - a i tam je to tak jedna z deseti, která je vepředu dobře střižená a nezvýrazňuje břicho.
Košile byla už probrána výše, nemám, co bych k tomu dodala.
Šaty jsou hodně citlivé k rozdílu velikostí mezi horní a dolní polovinou těla a umístění pasu, což je u nás menších zpravidla velký problém.
Dokud jsem byla cca o dvě velikosti štíhlejší, situace nebyla tak katastrofální, v konfekci se dalo něco padnoucího občas sehnat - myslím, že v tomhle se zcela shodnu s @999. Po mateřské už jen šiju z metráže, případně konfekci přešívám, jinak bych vypadala přesně jako paní mluvčí - o dalších 5 kil tlustší.
Takže pro ni mám veliké pochopení, i když to podle mého názoru jde o dost lépe.
Pořád mi ale přijde, že má čas a potenciál se vyvinout, v porovnání s jejím předchůdcem mám celkem jasnou volbu
.
Pinot Noir tak si jen tak přemejšlim... jak se to stane, že vyleze před kamery s camel toe a kazajkou, co nejde dopnout... a nikdo jí nic neřekne... muselo ji vidět předtim dost lidí/ženskejch...
já bych to teda uvítala, kdyby mě na to někdo upozornil...
RoSa Jakoze jdeš po chodbě na tiskovku a kolegyně ti řekne - hele, mas kalhoty zarizly v rozkroku. To by sis prala? Já teda ne. To není priskripnuta sukne nebo oko na puncose, nedá se to v tu chvíli napravit. Imho upozorňovat na to mi přijde zbytečný a navíc neslusny. Stejně jako se nekritizujou svatební šaty. K čemu kritizovat něco, co nezmenis (v tu chvíli).
RoSa ale ona není TY a její okolí asi je taky taktnější a kultivovanější než ty. Takže jí to neřeknou. Fascinuje mě (opět), kolik zdejších žen je schopno vidět svět pouze svým úhlem pohledu a domnívají se, že to takhle zákonitě tím pádem musí mít všichni
Hele já mám 156 cm, jak tu psala @gtea hranice mezi normálním bmi a nadváhou je u mě taky caste téma, a proto se oblekam spíš sportovně, protoze tam to tak pak nekrici:) mě třeba strašně škodí fotky, na každé mě to pridava dobrých 5 kg nahoru, a přitom ve zrcadle doma dobry:D jako paní mluvčí je velká, myslím tím rozměry, třeba i hodně dělají ty široká ústa, oči daleko od sebe a tím i výraznější nos, a kdyby měla o 20 cm navíc, tak je to opravdu krásná ženská.
rasaNori aneb "ja nemam nadvahu, nybrz podvysku!":-))
viktorka_od splavu tak drobnou nadváhu má, co si budem:D
viktorka_od splavu Ja vzdycky tvrdila, ze vahu mam idealni, jen mi chybi 20 cm na vysku :-D. Ted mam sice vahu skoro idealni, ale na fotkach si stejne pripadam jako delova koule, ono kdyz je clovek prcek s velkymi nadry, tak nikdy jako etericka bytost vypadat nebude, i kdyby mu lezla zebra.
Tady marníte čas propíráním té nešťastnice a vůbec nevíte, že Kolečko udělal další kolečko od Denisy k Anetě! ![]()
Sweet Potato A není tom už mnohoženství?
Achjo, že to ty holky baví
kdyby to aspoň byl chlap co za to fakt stojí.
Sweet Potato Ani nevím, už nějaký kolečko někdy k Vignerové udělal. Natož, že další!
notna Třetí! ![]()
rasaNori drobná nadváha je ale lepší popis stavu, než obezita a pořádná nadváha, co tu padalo dřív.. :)
Sweet Potato Já jsem včera googlila normálně nějaký detaily, ale krom toho titulku z expresu víc nemám! Mně docela bavěj, je to takovej bizár.-D
Karja Prej na IG Aneta dala příběh, jak je Kolečko zamuchlanej v peřinách vedle ní v posteli. Pak bulvár zveřejnil nějaký fotky, jak jdou s odpadkama a jak jsou na zastávce autobusu.
To je fakt kolečko:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.