Moučnej červ ![]()
VIP zjevy
Ja souhlasim, nechapu, ze si nektery zeny a divky nechavaj narust dlouhy vlasy i kdyz to maj pak jak koste. Nejlepsi je argument "muj partner to tak chce" nebo ze se to nebude libit chlapum. No a nevysvetlis, ze o dlouhejch vlasech to fakt neni.
Kdybych nebyla lina se s tim crcat, mam to kratsi urcite, mivala jsem vlasy po pas a to neeee jako, byly teda hezky, zadny chrasti, ale neprakticky je to strasne a ani se mi to teda nelibi. Jedinej pripad, kdy jsem to zkousla byla holka co vypadala jak Pocahontas co jsem ji videla na bazene, krasna a vlasy dlouhy strasne, ale ji to sedelo.
Az dospeju do veku, pujdu na Tildu, uz se tesim.
Nevim, jestli baví, ale líbit se musí rozhodně jen tobě:-D. Nějak to nemůžu dostat z hlavy:-D :-D.
Pavel je muj favorit!
Kreckovita Mariah, fakt ze jo, k politovani. Myslim, ze i neco zobe, nejakou medikaci. Rozument ji neni... takova to byla hezka holka, skoda, vypada fakt desne. Nektery boty ma teda dobry, zbytek eeeee.
Já ti ho nechám! Měla bys ho oslovit a říct mu, že článek ani nepotřebuješ, z toho bude vyjuchanej, to se mu podle mě mimo manželky nikdá nemohlo stát:-D.
Jsem to vydrzela do konce a krom toho ze vsechno co tam visi by si mohla dat tak leda na hlavu, tak je vtipny, kdyz povida vedle toho pradla, jak je videt, ze ma pod oblicejem natrenbej podbradek tmavym makeupem, aby to jako bylo min videt ![]()
No ještě k těm vlasům, fakt sem zažila chlapy, který na dlouhejch vlasech trvali (ne u mě, ale fakt jo..pro mě peklo největší, nebo teda druhý největší, největší peklo je se tomu podřídit)
Mam jit teda stesticku napred rikas![]()
Presne tak!
Jo měla, navíc těch drbů přímo od zdroje!
Mam jit teda stesticku napred rikas![]()
Určitě - líná huba holý neštěstí
Pak nám řekneš, jaký to s moučným červ... eh, Pavkou bylo ![]()
Já se obávám, že je šťastně ženat hele
Však to není tělesná vada, muhehehehe.
tyjo, že jo? mně se to taky zdálo, ale nebyla jsem si jistá
na tom jednom místě to jde hodně vidět, ale jinde přišlo, že ne tak moc, což mě znejistělo.
Je to tam!
tak jsem se na Meráju jeste jednou podivala a pripada mi cela takova utlumena. Sotva artikuluje, cela pokryta nejakym bronzovym bordylkem a stazena tak, ze asi cele ty tri minuty nedychala.
Mucinko, však počkej, až Budeš 45 plus, taky přestaneš být krásnou a štíhlou laňkou
Bez ohledu na mutzi (neznám ji), některý lidi zůstanou štíhlý celej život a třeba i krásný..
Tomu never ani na vterinu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí