No, je jak paragraf, to je fakt, ale jestli se tím schová deset čísel nohy?![]()
VIP zjevy
Já bych si toho na ulici asi ani nevšimla. Obecně se mi chlupatý pantofle nelíbí, ale ani mě nijak nepobuřují. Jsou horší trendy. Vzala bych k tomu oxfordky (na platformě), pokud by to mělo být víc ženský, tak kolektivní boty z alda (širší podpatek, otevřená špička). No a nebo tenisky. ![]()
Cituji z tisku"Italský hřebec jí prospívá: Takhle skvěle Dáda Patrasová už dlouho nevypadala".
Vážně??? Začíná vypadat jak svůj vlastní transvestita!
Ale aspoň hubenější
Dáda vypadá strašně, ale má hezké boty. V černé bych je brala hned.
Chlupatý pantofle jsou příšerný, na živo ještě horší. Jak ty přečnivajici chlupy ometají nechutnou pražskou dlažbu, to vždycky kroutím hlavou
Ale já jsem asi v menšině, hrozné mi přijdou i zdější adorované plameňákové boty a koneckonců i birkeny a různé variace na vojenské pantofle.
Ale trendy to je, to je fakt.
Ty oči ji prešívali v chráněné dílně?![]()
![]()
Chlupaté pantofle jsem včera fascinovaně sledovala v centru, slečna v nich skutečně oprašovala pražskou dlažbu
.
![]()
Podobné lodičky má Baťa. Minulý rok ich mali tiež v ponuke, ten remienok bol ale hladký.
gumičkový je příšerný. baťa, no.
Ale fakt sa mi zdá že minulý rok bol kožený.
Byl kožený, zkoušela jsem si je taky.
Tak začali šetriť. Baťa no :D
taky jsem je zkousela, meli i telove, moc se mi libily ale podpatek byl strasne vratky:-(
Vypadá to tak, ale zase si to mohla odečíst z daní, ne? ![]()
to je desive. V celem obliceji se ji nehne ani sval a i ta artikulace nestoji za nich, asi ze tou pusou moc nepohne. Satnu nehodnotim, byt si o tom taky myslim sve. A nejvtipnejsi je, ze pres to vsechno je trapna a tlusta a tak nejak celkove k politovani ![]()
https://thescene.com/watch/vogue/mariah-carey-closet-tour-tribeca-new-york-city
a proč s sebou nosí tu skleničku? ![]()
obávám se, že ta opatrná chůze a mluva je hlavně z toho, že pod šaty má 100% brutal sešněrovaný korzet, ten pas jí nevěřím.
je zvláštní, jaká prázdnota z toho videa vane, i když se prochází šatníkem o velikosti běžného bytu s obsahem v hodnotě milionů dolarů.
nepřipadají vám dádiny vlasy jako paruka? mají takovou divnou strukturu a lesk ![]()
Jo, Dáda začíná vypadat jako vošklivej chlap ![]()
Ale nejvíc mě bere ten slovník bulváru... jako fakt hřebec?! To je příšerný.
To je na 100% paruka. A řekla bych, že ani ne moc kvalitní. Ty moje za pár korun z ebaye ke kostýmům vypadají teda líp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí