Sweet Potato jo, přesně ![]()
VIP zjevy
999
No vida. Tak proto asi vypadá tak civilizovaně.
I když teda koukám na fotky, a mohl by ty kalhoty mít ještě o fous kratší - jako je má tady ten druhej:
A mimochodem, mně se v obleku odjakživa nejvíc líbí Bartoš, ani nevím proč.
Bartos je velice stihlej, az vychrtlej. Proto mu oblek slusi
Kokoska Já pořád přemýšlím, jak by si je na ty nohy měla navlíknout? :-)
999 nojo, byly to rukavice, ja vim ![]()
No hele, na vychrtlým může oblek zase blbě viset, když si koupí nějakej lacinej hadr... a jinýmu nebude slušet, i kdyby byl na míru a dotyčnej měl postavu jak Apollón. Tam je ještě potřeba něco navíc, někdo je typ na obleky a někdo ne... ![]()
barbucha Podle mého oka sluší oblek chlapům, co mají širší ramena. Pokud má chlap ramena druhu "sešlapaný rýč", vypadá v obleku jak Babiš.
Ramena to chce zcela určitě. Každej chlap má mít ramena! ![]()
Von ten Babiš je celej divnej, jak je pod tíhou toho věčnýho lhaní tak zvláštně pokroucenej, nedokáže se narovnat už ani fyzicky. K tomu ta figura... ukázkovej uzenáč! Zajímavý, jak ty největší prevíti nejsou ani navenek nijak pohledný - křivák i vypadá jak křivák, dobytek jako dobytek... blbec jako nefalšovanej blbec. To jsou prd profesionálové, když je každej prokoukne na první pohled, podvodník má vypadat důvěryhodně přece! ![]()
barbucha jak to bylo? Po 40 je už každý odpovědný za výraz svého obličeje.
Jo, tak nějak - předtím za to může příroda, a pak už jen ty?
Fakt stačí se podívat na tu minulou skvadru... nebo na starý komunisty, to byli taky fešáci
Jeden každej vypadal/vypadá jako idiot, a to ještě jako nepříjemnej idiot.
continuity barbucha Takže kysele tvářící se žena 45+ bude kyselá i uvnitř? Haha, tak to je gól.
Kan pokud ten výraz má setrvale, tak určitě.
Kokoska Aha, aha, ale ta Schillerová se třeba občas usmála. :D
Kan kyselý není synonymum hloupý
SunEclipse A to někde píšu?
ne doslova, ale ty píšeš věci zcela nesouvislé k tomu, na co reaguješ, tak jsem se pokusila odhadnout, co tím myslíš.
Opravdu nechápu, proč jsi vytáhla Schillerovou a co jsi tím chtěla říct.
SunEclipse To nevadí, že nechápeš, není po povinnost rozumět všemu a všem.

Panebože, Krainová?
Tak Betty Sexiiii
Sweet Potato šmarjá to nemůžeš, takhle na noc ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025