VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Garfie
28295 příspěvků moje polička 14. května 2023 23:53

Kokoska To jo, ale Alžběta byla ještě součástí "starého" světa, přijde mi, že pro Charlese už to může být víc taková věc z pohádek, nebo jak to říct. Navíc, jak říkáš, ona měla čas si zvyknout, 70 let! :-) 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 15. května 2023 08:12

Charles v tom ohozu vypada jak karikatura. Uplne vidim krale z Pysny princezny. Nasli moji radcove, nasli?

Offline Tak Betty
6050 příspěvků moje polička 15. května 2023 08:43

Jo, karikatura,  to bylo první co mě napadlo už při korunovaci. V tomhle světě je to už nějak nepatřičný.

Offline continuity
42398 příspěvků moje polička 15. května 2023 08:50

moora mě teda přijde mimo už i William. Jestli je toto to nejlepší, co může monarchie nabídnout, tak už asi nic. 

Offline Garfie
28295 příspěvků moje polička 15. května 2023 10:23

Tak Betty Já právě myslím, že podobně to cítí i Charles. Už jsem to tu psala, vždyť vyrůstal v šedesátých letech proboha, v době hippie! 

continuity Co máš proti Williamovi? Já přesně nevím, jak by se měla taková tradiční monarchie reformovat, je to těžký. Možná by bylo nejlepší, kdyby se moc neukazovali na veřejnosti a my o nich moc nevěděli, jako třeba v Japonsku!

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 15. května 2023 10:37

Garfie continuity já jsem někde koukala na kousek, zrovna jak vcházeli dovnitř, a přemýšlela jsem, jestli si William říká: tohle skrtnu, tohle taky. Nebo jestli to škrtne celé. Jiné královské Dvory už to prý skrtly. Ale nevím, jak moc je pro UK to představení důležité. Nebi jestli je důležité pro královskou rodinu. 

Offline continuity
42398 příspěvků moje polička 15. května 2023 11:54

Garfie myslím na ty fotce.

MaeGandal já myslím, že když to nezreformuje William, tak jeho žena určitě.

Offline barbucha blogger
35532 příspěvků moje polička 15. května 2023 13:01
Reakce na Kokoska:

Garfie Alžběta s korunou vypadala mnohem líp, přirozenějc, Karel je nějak v křeči. Ale třeba si zvykne. Ovšem tak dlouho dobu na to mít nebude.

​Podle mě je to taky tím, že to byla žena Ta může mít na sobě kdeco, velkou večerní, diadém... a bude vypadat normálně (pokud tak nepojede MHD do práce),  ale chlap v tom plášti a eště s korunou? Jako kašpar!

Offline barbucha blogger
35532 příspěvků moje polička 15. května 2023 13:13
Reakce na continuity:

moora mě teda přijde mimo už i William. Jestli je toto to nejlepší, co může monarchie nabídnout, tak už asi nic. 

​Proč mimo? Chodí oblečenej normálně, i se tak chová (včetně těch vtípků) a hlavně - vzal si normální ženu A na rozdíl od Charlese nevypadá, že by se bral nějak extra vážně.

Offline SunEclipse
3455 příspěvků moje polička 15. května 2023 13:17
Reakce na continuity:

Jestli je toto to nejlepší, co může monarchie nabídnout, tak už asi nic. 

​tak podstatné je, co chtějí Britové - bych řekla, že tam na těch tradicích lpí asi víc,  a možná pokud by to nebylo pompézní, byli by zklamaní.

Myslím, že ten obřad budou zcivilňovat postupně, korunovaci od korunovace 

Offline Karja
44296 příspěvků moje polička 15. května 2023 13:54
Reakce na continuity:

Garfie myslím na ty fotce.

MaeGandal já myslím, že když to nezreformuje William, tak jeho žena určitě.

​Taky myslím, plus o Charlotte určitě hodně uslyšíme, té něco kouká z očí už od malička:-D

Offline continuity
42398 příspěvků moje polička 15. května 2023 17:08
Reakce na RoSa:

tyjo, tady vypadá Karel uplně jak Alžběta

​Myslim konkrétně tuhle fotku. Vždyť je to strašný celý. barbucha 

Offline barbucha blogger
35532 příspěvků moje polička 16. května 2023 10:03

continuity 

To je.

Ale je to Charlesův problém, ten si to celý vymyslel. V příčetnějších monarchiích od takovejch kašpařin už dávno upustili, takovej švédskej král by si korunu na hlavu nedal a do toho šaškovskýho kostýmu by taky nevlez, i kdyby mu platili, a že je to jinak slušnej snob

Jenže Charles si to zjevně chtěl pořádně užít, a dopřát to i manželce, když už se tak dlouho nemohli dočkat... já se jen divím, že chudákovi Alžbětě nenamydlili schody už dávno.

Přitom o modernizaci monarchie žvaní už léta...

Offline Sweet Potato
39995 příspěvků moje polička 17. května 2023 16:20

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2023 16:36

Sweet Potato se tam přišla fotit nebo co?

Offline SunEclipse
3455 příspěvků moje polička 17. května 2023 16:43

Evaeva nojo, když tě fotí někdo jinej, tak holt výsledek vypadá jinak

A podle botníku se fotila doma, těžko říct proč, asi ze zvyku

Offline Sweet Potato
39995 příspěvků moje polička 17. května 2023 16:48

Evaeva Remcá, že novináři ji vyfotili moc tlustou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2023 16:59

Sweet Potato já to pochopila, ale to je z nějakého pohřbu, ne? Tam se snad nechodí kvůli hezké fotce.

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 17. května 2023 17:08

Sweet Potato Ona je nevkusná vizáží i myšlením

Offline Sweet Potato
39995 příspěvků moje polička 17. května 2023 17:34

Evaeva Asi jak kdo