Bordylkem cha cha, to je presny. Ja myslim, ze je fakt nasoupnuta na nejake medikaci, je uplne mimo a to uz tak rok aspon :)
VIP zjevy
zlatahouba to snáď nemyslela vážne, takto zovšeobecňovať, mám 53 rokov a váhu rovnakú ako pred 30 rokmi.
Doufám, že ji Greenpeace zachrání ![]()
A hodí zpátky do moře!
a to co je za p... tákovinu toto?
chacha, zbožné přání?
Tak já si myslím, že pokud člověk nějak závažně neonemocní, štitná žláza, nutnost užívání antidepresiv, po kterých NĚKDO otéká, apod., není důvod vypadat jako postava na vaší ikonce.
Nechává mě to už chladnou, poslouchám to už od let před třicítkou - Počkej po třicítce..., teď se nabízí ať počkám po čtyřicítce, kolegyně mi věští 45, nikdy jsem moc nechápala pohnutky podobných prognostiků, ale oceňuju je, dobrá motivace proto zůstat "krásná a štíhlá laňka", aby měli vzteka.
Masove rolky za cca 1200€ ![]()

Kim sa rano ponahlala do prace, alebo z prace?![]()

Alena Pallová v DSQUARED2, taky mě to pobavilo
Jedna skoro padesátka hlásí, že není třeba strašit...
Počkej po děckách! Taky velmi oblíbené. Mám dvě a čekám teda...![]()
dokonce si zapomněla i boty a má jen podrážky ![]()
Nechává mě to už chladnou, poslouchám to už od let před třicítkou - Počkej po třicítce..., teď se nabízí ať počkám po čtyřicítce, kolegyně mi věští 45, nikdy jsem moc nechápala pohnutky podobných prognostiků, ale oceňuju je, dobrá motivace proto zůstat "krásná a štíhlá laňka", aby měli vzteka.
me by nikdy nenapadlo nekomu stihlymu ve svym okoli vykladat, ze za deset, dvacet, tricet let ztloustne. a vlastne ani nikoho takovyho, kdo by mel tyhle prognozy neznam. teda krome meho otce, kterej mi furt rika, ze jestli nezhubnu, tak mi po ctyricitce odejdou klouby :)
Mne by taky nenapadlo nikomu vykladat, ze po dosazeni x let pribere, ale u me 40 (plus minus) bohuzel nejaky zlom prinesla :( Pri zhruba stejnem objemu prijmu potravy a stejne urovni pohybove aktivity mam pocit, jako by me nekdo navliknul do kombinezy z tuku
Zadna tragedie, nosim velikost 40, ale kdyz se vidim na par let starych fotkach, je mi to lito...
Tak tohle je bohužel zákonitý, že s vyšším věkem potřeba kJ postupně klesá, takže na udržení stejné váhy se musí ubrat na příjmu a/nebo přidat na výdeji. Ale zase ne nijak dramaticky. Nebo se samozřejmě s pár kily navíc každých 5 let smířit.
no ale to je přece jasný! ztloustnout nikdo nemusí, pokud nechce, ale prostě s věkem musí snižovat příjem. stárnoucí tělo už tolik nepotřebuje a přebytky ukládá.
ovšem neni nad přirozenou krásu chichi
Mně těší spíš že nemusím ztloustnout protože to Zlatýhouby a spol. chtěj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí