Copak váha, ale tvar a celkově ten matroš tedy stejný jako ve 20 prostě nebude :-/.
VIP zjevy
no to nebude, ale řeč byla o váze a tam jde jen o disciplínu. tvar ani "matroš" zastak moc neovlivníš, resp čím dýl tím hůř...
Jenže váha není vše. Znám osoby s váhou o.k. a přitom pohledově dost děs.
Tak u mě to ve dvaceti děs byl. ![]()
zlatahouba to snáď nemyslela vážne, takto zovšeobecňovať, mám 53 rokov a váhu rovnakú ako pred 30 rokmi.
zlatahouba to fakt nemyslela vážně, chtěla trošku podráždit mucinku, nechtěla vyvolat flame a tímto se všem omlouvá ![]()
Potom, co by mi nikdo nezatleskal bych netvrdila nic jinýho, houbinko![]()
Svatá pravda, tak jako postava na mé ikonce nechci vypadat ani já ![]()
Kaju se, už budu hodná ![]()
No proto, s tloušťkou na mě hergot vopatrně![]()
Tak u mě to po čtyřicítce taky vyžaduje větší úsilí s disciplínu, ale nic nemožného.
já upgraduji že i okolo 50 to není nemožné :-) ale té disciplíny je zase potřeba o kus více a přidávám se v tomhle k Mutzi. Samozřejmě že hlavní motivací je můj dobrý pocit, ale ty kecy některých spoluvrstevnic jsou mnohdy motivace nad zlato. Hlavně ty o genetice (pche...), dobrém metabolismu (pche č.2) atd atd.
Genetika trochu jo, tam zas třeba neprisroubuju kyčle blíž k sobě, ale metabolismus je fakt blbost. Mnoho let jsem věřila kravině, přestaneš jist a organismus si dela zásoby a blabla... Musíš jist víc a 5x denně. Ano, 5x denně porci o 200 kaloriích možná. Prostě jsem teď malinko zhubla protože jsem měsíc jedla, na my poměry, málo. U mě zhubnout bohužel rovna se trpět hlady.
Nechává mě to už chladnou, poslouchám to už od let před třicítkou - Počkej po třicítce..., teď se nabízí ať počkám po čtyřicítce, kolegyně mi věští 45, nikdy jsem moc nechápala pohnutky podobných prognostiků, ale oceňuju je, dobrá motivace proto zůstat "krásná a štíhlá laňka", aby měli vzteka.
Presne tak, toto nechapu ty kecy. Chodi se mnou plavat spousta zenskejch co jsou po 60 a maji luxusni postavy. Proste blby kecy aby se mel ten tuk na co svyst.
Laura Gordon uz tady nekde probehla ne? Na tehle fotce ma 48.

A nejlepší je svádět tuk na děcka a porody ještě po dvaceti letech.
Ta má luxusní postavu
.
Postavu ma super, v obliceji ale vypada jako Courtney Love po 20 letech na heroinu, proto ma zrejme vetsinu fotek bezhlavejch a zezadu ;-)
Neviem, či je to pravda, ale niekde som čítala, že má na tom peknom zadku implantáty.
Jsem si ji musela najit! No to trochu prehanis, spis ma takovej ten typickej oblicej po zasahu plastickyho chirurga - botox, napichany rty...a trosku to prehani s vytrhavanim oboci. Zadek peknej, jestli tam ma implantaty netusim, ale ty instagramy plny nahejch zadku moc nepobiram, dyt je to furt na jedno brdo.
Kočka....

Ale tož!!!!! Já málem rozlila kafe......![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí