...obézní myš v důchodu
VIP zjevy
Jsem si ji musela najit! No to trochu prehanis, spis ma takovej ten typickej oblicej po zasahu plastickyho chirurga - botox, napichany rty...a trosku to prehani s vytrhavanim oboci. Zadek peknej, jestli tam ma implantaty netusim, ale ty instagramy plny nahejch zadku moc nepobiram, dyt je to furt na jedno brdo.
Přehánim?

Tady mi Courtney teda zrovna přijde ještě hezká
Ale podobný si jsou, to Jo.
To je z 2015
Zase pumlíče na kostnatým hrudníčku ![]()
hele, zrovna tady mi přijde, že Courtney vypadá furt stejně už 20 let, a to mi teda přijde jako celkem velkej úspěch, když před těma 20 lety ani nebylo jistý, jestli se toho dožije?
v obličeji nic hroznýho nevidim, vždyť je to hezká ženská?

proc si vetsina tech takhle vymakanejch zenskejch musi nechavat na hrudnik pridelavat dva balonky? nebo to se ty prsa tim cvicenim takhle vytvarujou?
Kdyz nemaji na tele tuk, tak ty implantaty jsou asi vic videt ![]()
mrkla jsem na jeji instagram a prijde mi to taky jako slusna diagnoza. k cemu to je, mit tam porad dokola prakticky stale stejne fotky? to fakt nekoho bavi? ono je to totez jako kabelky chanel ze vsech uhlu a u nich hrnek kafe, taky nechapu, proc si nekdo zaklada tak fadni, dvoumilionty ucet v poradi.
v obličeji nic hroznýho nevidim, vždyť je to hezká ženská?

já v obličeji taky ne, ale jinak mi to spíš zavání duševní chorobou...
koukám že mě v tu samou chvíli napadlo totéž:-)
to asi jo, řešila jsem ten ksicht, o kterým psala Mutzi, že ho radši neukazuje......
Taky nechápu. Mně se vymakaný postavy líbí, ale ty umělý polokoule ten dojem vždycky zazdí.
No jeji postavu bych brala, ale ksicht si pak necham svuj
No tohle taky nechápu..fotky tisíckrát já, a pořád ten stejnej škleb..případně milion fotek 'vymakanýho těla'..
vymakanýho.. a navíc skoro nahýho, jako té hrmy výše jsem se až lekla. přitom to ani není sexy, že by to vypadalo jako nabídka, nebo téhle oblasti nerozumim![]()
zas na druhou stranu mít tak vypatláno člověka zbaví spousty starostí.. to ještě zvaž, ber i s hlavou;-)
No přesně hrma ![]()
A tak jo no, budu vam sem ale furt psat, neva?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí