barbucha Jediné, co mi neladí, je ta bílá barva šatů. Jinak cajk.
VIP zjevy
Síma nám stárne... Jako na padesátnici furt dobrý, udržovaná je... ale se mi zdá že kapku tlačí na pilu a i vzhledem k těm sexí fotkám už je to trochu moc
začíná vypadat jak vyžilá call girl.
vcera jsem ji videla v nejaky reportazi, vypadala daleko hur, nez na tyhle fotce, a hlavne ta jeji mluva a obsah sdeleni... to bylo peklicko.
Jo, projev má strašnej, strašnej! Taky jsem nedávno zahlídla kousek, asi zrovna z tý oslavy. Projev celkem odpovídal zjevu, to mohli rovnou zalovit mezi vysloužilýma pracovnicema z Perlovky.

Je to Dara nebo ne??
clothilde po dvaceti filtrech. Asi jako Krainova na fotkach a v realu
clothilde řekla bych ze ano, vyzehlena k nepoznání.
clothilde Je to ona. Někde psali, že ukončila spolupráci s Avon a polepšila si, tak to bude asi ono. Ta rtěnka jí sluší.
Kan Ta rtěnka nesluší jí, ale tomu vyfiltrovanýmu cizímu obličeji.
Řvousenka Mně to nevadí, filtry se používají všude i na svatebních fotkách, kytkách, kde to jde.
Kan filtry se používají i na fotku jídel u receptů, dle kterých se tady běžně vaří. Tam je to ok, ale běda jak je na sebe použije některá ze zdejších "oblíbenkyň"
logika asi ne...
MarcelaN Hele všude, kamarád mi teď posílal fotky řeky Jihlavy u městyse Vladislav, kde jsou taková malebná místa, znám to tam dobře a všechno to měl upravené. Stejné je to s kvítkama, ale lidi tomu věří no.
Děkuji tímto oběma dámám za edukační okénko.
Celkem nechápu, proč se vůbec zdržovat - a tvrdě platit! - s nějakou obstarožní "vip", když můžou rovnou v pc nakreslit úplně novej mladej ksicht ![]()
barbucha no pac ten vip ksicht je "nejakej povedomej" a aha mano, vidis jak ji to sekne?! jako fakt je to vtipny a vidim to (nejen) tady v jednom kuse - jak to ci ono slusi ci neslusi, vypada tak a onak - v komentari na vymalovany obrazky, ktery zcela zjevne nemaji s realitou nic spolecnyho
viktorka_od splavu hele já si vždycky říkám, jak taková celebrita, která hodí na IG nebo i takhle ofiko používá nějakou fotku, a teď cte ty oslavný výkřiky od tlesanek, tak co si jako myslí - jako jestli tam probleskne nějaká sebereflexe typu jsem to sice já, ale pod 30.filtrem, holky kdybyste mě doopravdy viděly a tak podobně....
stes to me celkem nezajima, ja spis nerozumim dusevnim pochodum tech komentatorek![]()
viktorka_od splavu to já taky ne, pokud jsou trochu při smyslech, musej vědět, že je to fejk
Malenge já jsem to dnes zahlédla někde v metru, tam se to i hýbalo, Dara má na té fotce snad 40 zubů ![]()
já četla po dvaceti letech :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje