Tak Betty navazuje na maminky odkaz Chytré Horákyně ![]()
VIP zjevy
Sweet Potato jsem taky generace "hopsinky"
euridike jsem si myslela, že Anička je normální a soudná, narozdíl od nich. Hm, tak asi úplně ne, no ![]()
Ted ctu, ze se Slovackovy vratila rakovina... Ach jo:(
tina to mě taky moc mrzí
Catherinne snad bude mit vic stesti nez Patricie Janeckova...
tina
To me regulerne rozbrecelo, mela andelsky hlas. Nejak asi starnu, ale tech mladych lidi s malignitami (nejen) je snad cim dal tim vic.
https://m.youtube.com/watch?v=j5eQ9UTmDLo&pp=ygUUcGF0cmljaWEgamFuZcSNa292w6E%3D
dzizisketa Že jo ![]()
a ty budeš asi od nás... Reflexy, Invence, Argema, Gong... a v tom Jarošovském pivovaře jsem byla dvoje léto na brigádě :-D
![]()
tina To je mi jí moc líto ![]()
Jos o Patricii jsem si to precetla v praci a musela jsem se jit odklidit mimo lidi a vydychat to. Hned jsem mela pred ocima obraz te mladinke krasne divenky z Talentmanie. Je to tak kruty..
andulka01 Keks živoucí legenda se u nás říká;-).užijte si to, já je teda nedávám, všechny tyhle kapely znám ale už za to asi neumím vzit;-).
Tak Betty a kdyby AS nebyla nemocná tak jako co? Že si na vystoupení oblékla odvážnější kostým? ![]()
notna Já taky! Včetně bouchané tequily!
Ale jako já jsem mladí opravdu propařila, to musím přiznat.
Tak Betty a kdyby AS nebyla nemocná tak jako co? Že si na vystoupení oblékla odvážnější kostým?
kostým mi odvážný rozhodně nepřišel, prostě se mi nelíbil. Můj názor. Jenom mi je jí líto, tak ji nechci vláčet.
Tak Argema nam ted hraje behem operace mozku. Tohle je raaaj. Nejenom zabavy!
tina Ano mela jsem to podobne. Jinak jsem uz dost okorala, ale ty mlade holky jsou tak smutne.
Tak Betty Absolutně rozumím. Kostým byl strašný, ale chápu proč jsi to smazala.
to je teda hodně trapný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje