andulka01 mně k nim právě Morava moc neseděla. Já znám obojí jak brutus, tak keks, ale na koncertě jsem nebyla, znám je akorát z rádií a od (starších) kamarádů.
VIP zjevy
Jsem z jihovýchodní Moravy a od Argemy neznám žádnou písničku. Dalo to teda dost práce! Beru na milost Premier, na ty jsem chodila.
viktorka_od splavu Jo to bylo kolektivní pití, jednou jsme si to vzali na Tři sestry a ochranka nám to zabavila. To by se na Orlíku nestalo!
Tak Betty wow
Tak Betty Uf.
Kdepak Argema, my chodili na zábavy na Reflexy, zná tu někdo Reflexy? To je teprv regionální specialita. A pil se u nás zlatý Jelzin, ne Puškin ![]()
Jsem z jihovýchodní Moravy a od Argemy neznám žádnou písničku. Dalo to teda dost práce! Beru na milost Premier, na ty jsem chodila.
já ze severní a že ty písničky jsou vlastně od šamstra Žilkové mi docvaklo až při čtení tohoto vlákna..a to ty vesnické zábavy byly velmi hezkou a podstatnou součástí mého mládí![]()
Allysa já je neznala, ale před měsícem jsem byla na hodech ve své rodné vísce, a tam byl jejich koncert hlavní bod programu. Tančilo a zpívalo s nimi hodně lidí, očividně ty písničky znali, jenom já byla za mimoně. ![]()
Allysa jo, máš pravdu, Jelzin za nás frčel, já byla vždycky pivař, nikdy jsem tyhle umělé břečky nepila. O Puškinovi slyším prvně, není to jen záměna autorů? ![]()
Mixela, děcka!
šmarjá, tu mi ani nepřipomínej, to bylo hrozný pití ! :D
euridike já myslela, ze je to nějaká bláznivý fanynka Dády, jen mě zmátlo, že by někde vystupovala. Popisek jsem přečetla až potom ![]()
Neříkej, že to láska není, neříkej, že v tobě není, neříkej, že láska bolí, né né, to neříkej! ![]()
V létě, když jsem byla u našich, vystupovali někde blízko, jak jsem viděla plakát, říkala jsem si, že bych si zapařila až bych brečela.
Zlatýho Puškina...to je vidět ta mladší generace
...za nás jedině broskvová!
Hopsinky...
Tak Betty Co to je?
Pinot Noir Znám Jelzina i Puskina, obojí hnus.
Asi bych měla jít do přiznání, protože všechny tady zmiňované alkoholy znám
Včetně mixely. Ale zase jsem to ochutnala jednou, dvakrát a pak se zase vždycky vrátila k obyčejné vodce s džusem. Nebo k fernetu, když bylo nejhůř a nic jiného nebylo.
Já potvrzuji zlatýho jelcina, puškina a přidávám bouchanou tequilu![]()
Kdepak Argema, my chodili na zábavy na Reflexy, zná tu někdo Reflexy? To je teprv regionální specialita. A pil se u nás zlatý Jelzin, ne Puškin
a ty budeš asi od nás... Reflexy, Invence, Argema, Gong... a v tom Jarošovském pivovaře jsem byla dvoje léto na brigádě :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje