Ted ctu, ze se Slovackovy vratila rakovina... Ach jo:(
Já moc nechápu, co je komu do toho resp. proč o tom "novináři" píšou, když je dotyčnej/dotyčná teprve na začátku. Musíme bejt informovaný úplně o všem? ![]()
Ted ctu, ze se Slovackovy vratila rakovina... Ach jo:(
Já moc nechápu, co je komu do toho resp. proč o tom "novináři" píšou, když je dotyčnej/dotyčná teprve na začátku. Musíme bejt informovaný úplně o všem? ![]()
barbucha ne, je to hnus...ovšem asi to sama dala na insta a to pak je holt veřejná info
ted jsem si to teda přečetla a prý to řekla sama - no nechápu
Asi by to mělo být sexy, ale já se teda musela smát
A ještě když si představím, jak se na to štelovali...![]()
Jos o Patricii jsem si to precetla v praci a musela jsem se jit odklidit mimo lidi a vydychat to. Hned jsem mela pred ocima obraz te mladinke krasne divenky z Talentmanie. Je to tak kruty..
Taky jsem to těžce rozdýchávála...ještě nedávno jsem ji viděla zpívat Mariu ve West Side Story v Ostravě a byla nádherná a ten hlas...
notna JJ, působí to rozhodně víc směšně než sexy.... Ale paní Kašpárková se určitě bude cítit polichocena, že její zadnice visí mezi celebritama na super.cz.
Tak jestli to dala sama... ale stejně, instáč je její soukromý vyjádření směrem jakože k "přátelům" co ji sledujou, ne že se to musí vytroubit do novin aby vo tom věděla i stará Vajtingrová ve vrátnici.
Já už jen čekám kdy na mě třeba na hlavní stránce Seznamu vykoukne oznámení o tom, jakou měl Michal David včera stoličku. I když to asi nebude tak dojemný jako AS ![]()
notnanápodobně, chvíli jsem doufala, že je to od nich třeba p*del na podobné sexíííííí fotky, ale asi není
barbucha nevím, jestli je to na ista, nesleduju, ale přečetla jsem si ten článek na super.cz a tam to tak je, že jim to řekla.
notna JJ, působí to rozhodně víc směšně než sexy.... Ale paní Kašpárková se určitě bude cítit polichocena, že její zadnice visí mezi celebritama na super.cz.
A já si říkala, proč tohle někdo věší do veřejného prostoru. Tys na to kápla!
Já teda AS rozumím, že to na férovku řekla. A za mě mnohem lepší než spekulace, které by se stejně za chvíli vyrojily. Protože tu léčbu prostě neutají
stes Ano, měla to prvně na insta.
Podle mě si to hodí na instáč, aby zamezila tomu, že jí někdo po chemu bude honit u nemocnice a různě spekulovat, v divadle řešit, taky se to asi brzo pozná na vzhledu.... Tak je jasné, že noviny se toho chytí. Přijde mi, že bulvár dnes už z poloviny píše jen přijaté věci z instagramu, takže to přejmou, napíšou články, zavolají ji. Podle mě odpovídá decentně, tak aby měla klid. Držím jí palce, vůbec si neumím představit tohle v ranné dospělosti, když je mladá holka, tohle opakovaně prožívat.
Kammila Přesně tak. Podle mě to řeší fakt "decentně" nejlíp jak vzhledem k tomu, že je bulvárem oblíbenou osobností může. Navíc ona se nějak angažuje ohledně osvěty samovyšetření atd.
Karja to je všechno asi pravda, ale to tomu špiclování a sledování po špitálech bohužel nezabrání. Má chudák naloženo![]()
stes určitě je to ale lepší než kdyby mlčela a hlavně asi chtěla aby to věděli i lidi z branže a ty spekulace a šeptanda byly co možná nejnižší
No, tak to klaplo, je z toho pomalu hlavní zpráva dne ![]()
barbucha Ona by byla tak jako tak, jen třeba v den, kdy by to fakt nechtěla. Jako nemají to tyhle celebrity lehké v lecčem. Ona psala, že to i měsíc tajila, až ted se to rozhodla poslat ven.
barbucha Nekdo to treba bere jako formu terapie. Mit v 28 letech po rakovine prsu nador na plicich je sila. Proc ji hned podsouvat jiny pohnutky.
Já jí žádný pohnutky nepodsouvala, přičítala jsem to debilním šťárajícím novinářům. Ne každej stojí o to, aby veřejnost (=cizí lidi) věděla o jeho chorobách, zvlášť když na začátku neví, jak to dopadne... a taky se stává, že dotyčnej vyleze s tím "přiznáním", až když ví, že hrozí zveřejnění - to jsou přece ty různý coming outy apod. na poslední chvíli. Tak si myslím, že většina těch vip je k tomu donucená. Kromě teda různejch Agát a spol. ![]()
Síma nám stárne... Jako na padesátnici furt dobrý, udržovaná je... ale se mi zdá že kapku tlačí na pilu a i vzhledem k těm sexí fotkám už je to trochu moc
začíná vypadat jak vyžilá call girl.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.