clothilde z prvního manželství tuším.
VIP zjevy
To jsou všechny Karlosovy. Divím se, že z taťky nedostaly psotník, já potkat na chodbě něco takovýho, tak se do smrti neusměju.
barbucha no vždyť tak skoro vypadaji
barbucha jo,věřím...já kdysi dávno u Krause,to byla taky vtipná,ale to ještě byla s RB
Ozdoby u Gregorové mi připomněly dekoraci, na kterou jsem onehdy nevěřícně zírala v reklamě (na mobilu) - konstrukce s několika zavěšenými řetízky, po kterých v poměrně svižném tempu slaňuje a zase stoupá pět nebo šest Santa Clausů.
Teda řekla bych, že si Victoria může dovolit lepší boty k tomu outfitu ![]()

Borhyová je moje guilty pleasure. Dost nevkusna a ještě ty filtry. A tady navíc ještě fakt nechutný výraz ![]()

barbucha boty se mi libi.. spis bych ji vytkla moc dlouhé saty k tomu kabátu
Tulipe tak tak
Boty by k něčemu jinýmu byly fajn, nakonec je to Prada (Ramzan Kadyrov likes it)
ale k šatům mi přijdou dost mimo. Obyčejný kozačky s podpatkem by podle mě udělaly lepší službu. Při reprezentaci. (a máš pravdu, ani ten kabát na to není nic moc)
Agata se vdala
Candance Takže jak dlouho to asi vydrží?
A můžu si myslet, že Dopita vypadá jako mamlas?
Candance beru to jako poplašnou zpravu
. Dávám jim půl roku max.
andulka01můžeš a nejen vypadá
Candance a muzu si myslet o nekom, kdo si 2x vezme Agatu, ze je ponekud mdleho rozumu? Nebo nenapravitelny optimista?
Kokoska pockej, oni uz byli manzele? Ja myslela, ze meli jen Kryspina. On asi nebude mdleho rozumu, oni budou oba stejni.
Uzavřeme sázky na dalšího potomka?
Kokoska poprvé vzatí nebyli...
stes ja taky ale zaroven doufam (
), ze jim to treba vyjde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje