tamara protoze ti, co nechteli v horni dolni drzet minutu ticha, nakupovali v tom nakupaku na zlicine...
tak jistě, tam nakupovali pouze neempatiční občané z horní dolní
tamara protoze ti, co nechteli v horni dolni drzet minutu ticha, nakupovali v tom nakupaku na zlicine...
tak jistě, tam nakupovali pouze neempatiční občané z horní dolní
Můj kamarád v Horní Dolní přišel z vánočního večírku v 6. Všichni si dali kafe, pivo, a šli domů. Tři zaměstnanci měli dostat ocenění za x let práce a řekli, jestli by to nemohli dostat v lednu normálně v práci. Většina zaměstnanců jsou chlapi s výučním listem z vednic, doufam, že to splňuje vaše sociologická kritéria. Moje máma o tom nemůže ani mluvit, měla tři děti na vysokých školách, ve městech, kam jela tak jednou za rok nebo kde ani nikdy nebyla, za chvíli na studia vyletí vnoučata. Myslela jsem, že zrovna na tomhle fóru lidi vidí i za svůj nos.
Karja mně teda přijde, že meri je pochopená úplně opačně. Ona přece nekritizuje, že někdo ten smuteční den tak neprožívá, naopak má pochopení. Já teda taky, zavření kin a nákupáků by mi přišlo zvláštní. Ale samozřejmě chápu, že někdo na kino vůbec nemá náladu, ať v Praze nebo v HD.
Evaeva Ano, je možné, že ta podstata myšlenky se nějak odklonila. já to ani nemyslela jen na Meri, ale celkove ne posun této debaty.
Evaeva přesně tak, nikdo netvrdil, že mají všichni truchlit stejně, naopak, že je pochopitelné, že všichni to stejně neprožívají. A proto by bylo fajn nechat rozhodnutí, jestli jít, nebo nejít do kina, na každém z nás
Karja Od zacatku píšu, at každý truchlí jak chce a potřebuje, ty prožitky a okolnosti jsou fakt různé. Ale že stát by měl poskytnout nějakou možnost piety, nikoli zakazovat a určovat, co ano a co ne. Můj názor.
Že se na to pak nabalila naprosto nesouvisejicí střelba v Ostravě a Uherském Brodě jsem sice nepochopila, ale neberu si to osobně. Rozumím, že někoho popudila ta tetina, za což jsem se omluvila. Sama to slovo nemám ráda a ani nevím, proč jsem zrovna tenhle termín použila. Za mě všechno.
a on stát něco zakazoval?
vím jen o státnim smutku a vlajkách na půl žerdi...
RoSa stát ne, ale několik pisatelek tady by rádo.
rozbuška bylo tohle: A ještě jedno si neodpustim - opět tady bude fungovat efekt Praha + intelektuální bublina vs. zbytek republiky. Jasne, nikoho ta informace neminula a určitě kazdyho svým způsobem zasáhla, ale vsadim boty, že tetina z Horní Dolní u Frýdku Místku by absolutně nepochopila, proč nemůže jít do kina.
To si asi nesedlo bych tak řekla, ne informace ať si každej truchlí jak chce, nechce.
rozbuška bylo tohle: A ještě jedno si neodpustim - opět tady bude fungovat efekt Praha + intelektuální bublina vs. zbytek republiky. Jasne, nikoho ta informace neminula a určitě kazdyho svým způsobem zasáhla, ale vsadim boty, že tetina z Horní Dolní u Frýdku Místku by absolutně nepochopila, proč nemůže jít do kina.
To si asi nesedlo bych tak řekla, ne informace ať si každej truchlí jak chce, nechce.
Ano, přesně tak to vidím i já.
Prosim prosim, nechcete se uz v tom prestat tocit? Kazdy to proziva jinak, jinak truchli nebo vzpomina, nekdo to ma uvnitr uzamknute, nekdo ma ty slzy. Nic neni menecenne a nic neni o neco vic. Prejme vsem klidne spocinuti a tem, kdo zustali, at po case dokazou vzpominat snad bez slz, ale i s usmevem na ty chvile, ktere jim byly spolecne doprany.
Chtěla jsem tady napsat co mi vadilo, ale myslím, že je to zbytečné. Vzpomněla jsem si na jednu starou poučku, podle které to co říkáme (nebo píšeme) ve skutečnosti vypovídá mnohem víc o nás než o lidech o kterých to říkáme. A že už vlastně není potřeba nic dalšího dodávat, že každý si umí udělat úsudek sám.
protože jsem bohužel byla jednou z podrážděně reagujících, tak ano - Karja na to přesně kápla. Stojím si za tím, že příspěvek byl hloupý a naprosto nevhodný. Je ale pravda, že jsem na to musela potom celý zbytek dne myslet a vyčítala si, že jsem se neudržela a nesedla si raději na ruce. Kvůli těm mrtvým, mrzí mě to a připojuji se k tomu, at tady někdo nahodí nějaký vip zjev
Béla Lugosi, k vašim službám.

KokoskaUrčitě;-)
Přebíjím Bélu Lugosiho ![]()

barbucha kde se tam vzalo tolik deti?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.