stes tak ja AS zazila v akci v Brne. Pozorovala jsem ji pres okno kavarny Pod obrazy /na Zelnem rynku/, kde byl nejaký mexický festival. Udělala si selfičko a kolem ní houf starších tetin a až se zajikaly, když si se s nima Alča fotila.....Takže jistou fanouškovskou základnu má
VIP zjevy
clothilde ale jo,každý zboží má svého kupce. Na druhou stranu, hrozný jsou spíš ty tetiny v houfu,co si uškudlí na 2 kaderniky ročně a tuhle obdivují.
clothilde Fanouškovskou základnu asi má. Prefrence ANO atakují aktuálně hranici 40%. Je mi z toho normálně fyzicky šoufl.
Vždy sa pobavím na tom, ako dámy alebo páni padajú na schodoch po večierku Českých lvech, ani tento rok nesklamali.
Hrisny tanec Schilerky a Dostalove jste videly? ![]()
Lamicka
to je strašný ![]()
Lamicka tvl...
.To už je fakt na tu sveraci kazajku
Lamicka Jjak se Alča a Martička Gottwaldová aka K. Dostálová "odvázaly"....![]()
![]()
Lamicka Jako proč, proč, proč?!
Vy se tu smějete, ale takhle se teď úspěšný politický marketing prostě dělá. Televizi sleduje a noviny čte málo lidí, a to i internetovou žurnalistiku, zvlášť pokud jde o delší souvislý text a navíc za paywallem.
Lamicka Eeee....
Ale fakt víc hlasů z Ano? Chjo
Hrisny tanec Schilerky a Dostalove jste videly?
Mě by zajímalo, kdo to točil, protože na stativ to není a jestli udržel poker face
Dostálovou jsem kdysi považovala za poměrně pricetnou ... no nic.
Vždy sa pobavím na tom, ako dámy alebo páni padajú na schodoch po večierku Českých lvech, ani tento rok nesklamali.
Mně teda přijde smutný, že dáma v nesnází a muž fotograf cvaká a cvaká a je úplně jedno jestli měla dvojku pod kůží, nebo neodhadla podpatky.
MP Meri Vykládal mi jeden můj blízký člověk, jak zažil Schillerovou na jedné akci. Měla sebou tým, všechno tak muži, věkově 30-40 a všichni se k ní prý chovali neuvěřitelně servilně až podlézavě. Pořád tam všechny z realizačního týmu té akce napomínali a bylo to samé paní ministryně sem a paní ministryně tam. Jeden z týmu ji pořád fotil, natáčel a všichny áchali krásný, úžasny apod. Prý to bylo neuvěřitelně komické. Oni tuhle akci, kam přijela, pořádají už mnoho let a běžně jsou tam jen regionální politici, kteří s tou akcí nějak souvisí. Ale když je volební rok, chtějí přijet i ti celorepublikoví, takže už jich tam zažili fakt hodně včetně premiérů. Ale tohle prý ještě neviděli a koukali na ten cirkus kolem ní se spadlou bradou.
Kan to je už celebritná daň, s tým sa musia oni vysporiadať, väčšinou je to však o "pitnom režime", po after párty, ak je to o pošmyknutí sa, to je nepríjemné zasa, to áno.
Kan Ty nevíš, že fotograf divoké přírody nesmí zasahovat? ![]()
Sweet Potato možná tam byla fotopast! ![]()
Martička Gottwaldová aka K. Dostálová
![]()
![]()
A schiilená schillerka. Ta šedesátka ji nějak hodně vzala, chuděru.
barbucha ja mam neodbytny pocit, ze dostala stranicky ukol oslovit mladsi rocniky, kdyz Babis je pres ty duchodce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje