stes Já bych se především z hostiny nenechala unést. ![]()
VIP zjevy
Kan já taky ne, ani mi to nepřijde vtipný, jenom blbý.
Kan přesně, natož těhotná
Tak Betty Tak zase když je takový únos dobře zorganizovaný a povede se...pro někoho to může být nezbytná tradice. Zažila jsem svatbu 150 lidí, kdy po obědě zmizela nevěsta, ženich a fotograf na dvě hodiny a já si toho ani nevšimla, bavila jsem se víc než dobře.
Garfie Mě unesli (asi 500 m po vodě, jen do baru ve vedlejší zátočině na Orlíku), ženich byl nasrán strašně. Ale já byla spokojená, konečně jsem byla chvíli středem pozornosti a dobře se bavila. Jo, moje svatba byla celkem opruz jinak.
Máma vyprávěla, jak připitejm únoscům propadla těhotná nevěsta skleněným stolkem. ![]()
A mého bratrance (ženich) vožrali kumpáni při hledání nevěsty tak, že nevěstu nenašel a zbytek večera se válel na gauči.
Na svatbě mojí kamarádky byl ženich, svědek i ostatní mládenci brzo pod stolem, tak jsme se rozhodly nevěstu unést my, družičky a jiné tetiny. Aby o nic nepřišla...
Po x hodinách marného vyhlížení a odrážení místních buranů v nějaký příšerný nálevně ve vedlejší vesnici jsme plačky ukecaly nějakýho traktoristu, kterej nás naložil na valník a odvez zpátky.
Po neslavném návratu jsme zjistily, že naši nepřítomnost nikdo ani nezaznamenal. Tolik k lidovým obyčejům...
barbucha tak když byli pod stolem už, když jste odcházely ![]()
Jak ja lituju, ze uz neni tatinek - tvuj prispevek bych mu s chuti precetla pri nasem nedelnim skajpu! Uplne ho vidim, jak se smeje, to je presne historka podle jeho gusta. On mel tvoje prispevky velmi rad; vzdycky kdyz jsem mu neco cetla nebo citovala, tak se smal a rikal "to je super baba" ![]()
Fakt? žes neřekla dřív! mohli jsme si dopisovat, zřejmě byl moje krevní skupina - a to neni zrovna každej
škoda... ale potěšilas mě ![]()
barbucha Me prave ted mrzi, ze jsem vas neseznamila, but i jen virtualne, protoze myslim, ze jako "pen pals" byste byvali byli dobra dvojka! Tatinek mel smysl pro humor velmi podobny tvemu, a mel i podobny styl psaneho projevu. No, uz to bohuzel nedame ![]()
To mě teda taky mrzí. Ale taťka byl určitě moc fajn, tak jsi měla aspoň v tomhle kliku ![]()
barbucha Ano, s tatinkem jsem mela stesti ![]()
Na Hradě se slavilo MDŽ. Mezi jinými tam byla Blanka Matragi, Rottrová,...
Rottrová se mi líbí moc, elegantně oblečená, učesaná, vypadá výborně. Matragi má nohy teda luxusní, ale šaty nad kolena mi připadají na takovu příležitost málo slavnostní. Ale ten obličej...to je až strašidelné, fakt druhá Donatella. Nechápu to, Rottrová určitě nějaké úpravy taky má a vypadá normálně (stejně jak nedávno propíraná Švandová). Tak proč se to u někoho tak zvrtne?
Kdybych to uměla, vložila bych fotku, ať se pokocháte!
Tak aspoň tenhle šílený odkaz na článek:
Stará existence Donatella mi prisla trochu lepsi nez kdysi, ale s tou pusou toho uz asi moc neudela.

Pred deseti lety

Me pobavila Schillerova, takhle pry by podle AI vypadala v r. 1930. Tak jiste. A fanynky ji lichoti, jak je i dneska pekna!

Schillerka je jasnej adept na svěrací kazajku. S tou inkarnací Venuše by už měla vyhledat odbornou pomoc.
barbucha ja mam porad pochybnosti o AI, jak vidno to muze zneuzit kdokoli k cemukoli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje