Kokoska tak ale to jí AI ubrala tak padesát kilo, ne? to se dá asi taky dát do zadání... ![]()
VIP zjevy
barbucha ja mam porad pochybnosti o AI, jak vidno to muze zneuzit kdokoli k cemukoli
No, tímhle příkladem se nade vší pochybnost potvrdilo, že tudy cesta nevede ![]()
s drag queen Sashou Velour. Když se tu Drag queens nedávno řešily.
dzizisketa Díky!
dzizisketa Sasha je moje oblíbenkyně, těší mě, že ji tu někdo zmínil :)
K tomu MDŽ na Hradě: pozastavila jsem se nad tím výběrem pozvaných žen. Já bych ocenila kdyby zrovna prezidentská kancelář tuhle akci pojala trochu jinak, jak už avízovali v prezidentské kampani, že ten úřad chtějí zmodernizovat. Upozornit při této příležitosti na problémy, které trápí české ženy nejvíc (násilí, ekonomické znevýhodnění žen, problémy s bydlením), pozvat ženy z různých sociálních vrstev a různých regionů.
Ja teď nemám čas sledovat ani politiku, natož tyhle kulturní události a souhlasím. Vcelku mě uhodilo do očí, jaký byl výběr zúčastněných.
Hlavně mi to vůbec nejde ani k tomu prezidentskému paru, co máme teď chválabohu na hradě .
Černá kočka Úplně s tebou souhlasím. Bohuzel ty neznámé nebo málo známé tváře asi nejsou dostatečně atraktivni pro promo. Překvapená jsem byla už celebritami na inauguraci. Takže tady už ani ne. Je to skoda.
Za klima a gender tam byla jedna moje známa, skvělá holka, žádná celebrita, tak určitě tam byly i takové zástupkyně.
MP Meri tak to ráda slyším!
MP Meri Super. Já taky doufám, že ty celebritní tváře spíš vytáhli novináři, zvlášť když tohle je článek z bulváru.
Jinak Rottrová vypadá skvěle, jako vždy. Zezadu se mi líbily i šaty paní Pavlové, ale zepředu už teda ne, ten průstříh je tam takový zvláštní...a Remundové šaty vypadají jako mikina na doma!
Kokoska AS mi opět vyrazila dech. Jako zasmála jsem se nad tím,jak je trapná,ale skutečně je to fakt k pláči, že tohle zveřejní. Ta nemá ani jednu sebereflexni mozkovou buňku.
stes ona hraje na to, jak je in, duchem mlada a ovlada ty nove technologie ![]()
Kokoska jasne,ale nevěřím,že má tleskanky ,proste nenene, paní Aleno,vypadáte bozsky, proste napíše jen umělá zaostalost
stes Nedělej si iluze.
stes co máme nového k paní Aleně?
Ptala jsem se dítěte a to mi řeklo, že je to strašná sranda, co vyvádí. Ale volit by ji prý nešla. Tak doufám.
a kolik jí je vlastně?
RoSa Šedesát
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje