VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 03. března 2024 10:08

Kan aj ja, ale to je už 40 rokov, v noci mi suseda ešte skracovala svadobné šaty, ráno som mala nevoľnosti (bola som tehotná) keď pominuli, urobila som si makeup, kamoška mi spravila účes a bolo. Veselica bola dobrá, pred alebo po polnoci (už si to presne nepamätám) ma kamoši "uniesli" na Zochovu chatu, čerstvého manžela priviezli a cigánska skupina nám vyhrávala 3 hodiny. Manžel im lepil stokorunáky na čelo(z vienka ), takže bašável bol poriadny. Svadobní hostia sa bavili bez nás, rodičia nasratí, keď sme sa vrátili, najradšej by nás prefackovali....Bože, to boli časy. Mladí, pochabí. Ale aspoň je na čo spomínať.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. března 2024 10:30

milacka To zní jako super pařba. Našim kamarádům rodiče únos preventivně zakázali, sranda byla i tak velká. Dala bych si to klidně celé znovu i těch 30 let potom. 

Offline RoSa
9963 příspěvků moje polička 03. března 2024 10:48

Kan ty únosy nemusej dycky skončit dobře: byla jsem na svatbě kamarádky, měla to na Karlštejně, hostina s přenocováním taky tam, a ženich se zašprajcnul, že jí hledat nebude... tak trochu trapná situace, no... byl to teda Polák, třeba to tam neznají

podle mě je to hodně blbej zvyk, taky bych nikoho hledat nejela

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. března 2024 12:16

RoSa podle mě už se to moc nedělá 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 03. března 2024 12:39

Neviem, či sa  tu Nela už mihla a jej plesové šaty.

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 03. března 2024 12:42

milacka Ona už chudák neví, co a jak ukazovat. 

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 03. března 2024 13:29

milacka nemá je obráceně?

Online stes
8882 příspěvků moje polička 03. března 2024 13:30

milacka bože to je prostě pinda a nehezka k tomu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. března 2024 13:37

milacka ty jsou praktický, může je mít i jako těhotenské

Offline Raduza
příspěvků moje polička 03. března 2024 14:15

andulka01 přesně to mi napadlo a myslím,  že má

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. března 2024 15:20

milacka Tak hlavně že má rukavice!

Offline Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 03. března 2024 16:02

Únos nevěsty je nejblbejsi že všech svatebních rituálů. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. března 2024 17:55
Reakce na Lamicka:

Ja si donedavna myslela, ze se docela umim namalovat, ale nedavno mi dve zeny rekly, ze se asi moc nemaluju. Takze nic no...

​ja mam taky pocit, ze se maluju a dost... a kdyz jednou za uherak prijdu k nam na maskenu, tak jen slysim to vzdychani. Obcas doplnene i o doporuceni si zacit barvit vlasy. Si tam dycky pripadam jak nejaka usmudlana lesana

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 03. března 2024 18:15

milacka Ale fuj to je nepěkné

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 03. března 2024 21:16

razorblade my mame znamou zname, je to takova ta prilis sebevedoma a trochu vulgarni krasavice, dela makeup artistku. Je vzdycky zmalovana jak kraslice, to radsi budu vypadat nenalicene

vlasy mas super, co jsem videla na Ig, nedej se! 

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 03. března 2024 21:48

razorblade kasli na to, to je profesionalni deformace!

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 04. března 2024 04:05
Reakce na Tak Betty:

Únos nevěsty je nejblbejsi že všech svatebních rituálů. 

​Kamarádka, co si brala lesáka, proseděla část svatby v krmelci. Těhotná.

O smrtelných bouračkách během hledání nemluvě.

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 04. března 2024 04:47

Lamicka Haha, já mám úplně stejnou zkušenost, maluju se aspoň lehce skoro denně a taky mám pověst té "co se nemaluje", je to sranda.

RoSa Ty únosy jsou fakt snad nejhorší tradice, ale taky myslím, že už se to moc nedělá. Já mám stejný zážitek jako ty, na svatbě kamarádky si 1)nikdo nevšiml, že nevěsta zmizela 2)když ji začala postrádat její matka, trvalo dlouho, než někoho napadlo, že je unesená, protože ty chytráky únosce pochopitelně nenapadlo někoho upozornit. No a do třetice, ženich ji odmítl hledat a když byl donucený, odjel pěkně naprdnutý a vrátil se s ještě naprdnutější nevěstou, protože ta trčela někde ve IV. cenové s partou chlapů, který skoro neznala.

Online stes
8882 příspěvků moje polička 04. března 2024 07:47
Reakce na Archivářka:

​Kamarádka, co si brala lesáka, proseděla část svatby v krmelci. Těhotná.

O smrtelných bouračkách během hledání nemluvě.

​Jako sorry, ale smeju se . Jako takhle vtipný,ale ve skutečnosti hrůza.  Já bych to v klidu nedala a byla bych ta nejnasranejsi nevěsta na světě.

Offline Tabea
7660 příspěvků moje polička 04. března 2024 09:09

Na mojí svatbě byl můj německý tchán nervózní, že není únos. Nakonec se toho teda ujal můj kamarad a šli jsme do hospody naproti. Ženich si samozřejmě vůbec nevšiml.