No u Kostkovy nikdy, mne prijde uplne esencialne nepritazliva a nevkusna, to Kaira hele...![]()
VIP zjevy
za mňa tiež dobré, podľa mňa na 80-ku vyzerá super, žiadno preplastikovano desivo.
No u Kostkovy nikdy, mne prijde uplne esencialne nepritazliva a nevkusna, to Kaira hele...![]()
Jistě tě nepřekvapí, že to mám úplně přesně naopak
Ta entita, označující se za Kairu
mě neskutečně popuzuje. Za prvé to NENÍ herečka (utrpěla jsem pohled na její projev), za druhý je šeredná, ksicht jako knedlík... a nedostatek talentu a půvabu se snaží vyvážit "potrhlým" vystupováním a oblíkáním. Podobně jako kdysi Lenka Kořínková a podobný komediantky, který se ne a ne slušně uchytit...
Kritiku akceptuji a ve stejnémm duchu dodávám, že lepší toto, než afektovaná, stará-mladá, rovněž neherečka a moderátorka uspávačka, co má šatnu společnou s matkou nejspíš, páč něco permanentně tak de mode se nevidí![]()
Ale toto je so mouch fun ovšem!

Jo, takto z blízka je to "normální". Ale ten jeden záběr byl nějak moc vyhlazenej :-D. Každopádně ta ženská vypadá super. Maká na sobě a má výborného "krejčího" :-D.
Mouch fun je taky to, že vypadá starší než ta Jane Fonda
No nic, zas je chytrá a vzdělaná ![]()
Jo ale stejně, prosimtě... ![]()
Vona i ta campain neni úplně košer, Andy to ujelo :-D
ja nevim co byste este chtely.. aby snad umela psat nebo co
nestaci ze zdobi??
Ujelo, very mouch! ![]()
Hele nahoře jsem ti ještě poslala kousek tvý favoritky
to fakt nemůže(š) myslet vážně přece!
So mouch ![]()
![]()
Jistě tě nepřekvapí, že to mám úplně přesně naopak
Ta entita, označující se za Kairu
mě neskutečně popuzuje. Za prvé to NENÍ herečka (utrpěla jsem pohled na její projev), za druhý je šeredná, ksicht jako knedlík... a nedostatek talentu a půvabu se snaží vyvážit "potrhlým" vystupováním a oblíkáním. Podobně jako kdysi Lenka Kořínková a podobný komediantky, který se ne a ne slušně uchytit...
Tak pod to se podepisuju.
A tak tohle se mi nelíbí no, ale výjimka potvrzuje pravidlo..jak vždycky říkám tomu, koho chci nas..míchnout bravurní argumentací)))
A campain (Veresova vyse)
lidi by se meli drzet materskeho jazyka...
Edit - aha, to uz tu bylo.. ![]()
Prosimtě, nějaká Kateřina Herčíková už dávno neexistuje. Teď je tu Kaira a to je úplně někdo jiný! (Jo, a proti téhle fotce výrazně vizuálně lepší, to zas jo. Akorát když se z Kačen stávají Kairy, nedokážu je brát vážně, předsudky mám, no)
Pouze pro velmi odvážné, Koptík má fejsbuk, ježišikrrrriste!!
Jednoznačně to první
nad duševně nemocnými lidmi byste se ale neměla pohoršovat ![]()
áááááááááááááááá ty vrahu! já na to klikla! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí