Možná máte pravdu. Takhle slavná nikdy nebyla.
No, prohlédla jsem si naolejovaného kolouška "for free", zájemkyně se určitě najdou![]()
Možná máte pravdu. Takhle slavná nikdy nebyla.
No, prohlédla jsem si naolejovaného kolouška "for free", zájemkyně se určitě najdou![]()
No ty jo to zas musim říct, že v jeho případě bych nezahořela ani jako stará stodola! To takovej Ben Cristovao třeba...
Vsaď se, že se najde nějaká, co se s ním zkusí pro...ehm...utěšovat mezi sereblity.
Zřejmě měl od babičky zbytečně vysoký kapesný no
Ty babičko!
Tak měla sedět na zápraží a látat ponožky? Nevím, proč by se - i ve vysokým věku - nemohla kapku povyrazit. Když je to naopak, tak to nikdo neřeší... přičemž princip obchodu je naprosto stejnej: pár večeří/výletů za mladý masíčko
Taky ti věčně nebude čtyřicet! ![]()
Že kápla na extra vyžírku a křiváka, je holt pech.
Amen.
Že babička nelátá je v pořádku, ale řádit s takovym netáhlem? Já si jednou najdu pravýho milujícího gerontofila s trvalým příjmem radši :-D
Naprosto souhlasím. Poctivý gerontofil se srdcem na dlani a pravidelným příjmem bude potřeba - dyk kdo by nás v důchodu živil? ![]()
Samozřejmě, Hana měla falešnýho, pak to takhle dopadá!
Akorát tebe žádnej gerontofil nikdy chtít nebude, ty budeš přece vždycky svěží a křupavá.![]()
Já v sedmdesáti vysadim kolagen![]()
Leda tak
Jasně, dyť s fejkovým gerontofilem jsou jen starosti, dobře to nevypadá, rychle se obnosí, znalkyně to poznaj na dálku... to je jak s Vytónem ![]()
Fejky nebrat! ![]()
Akorát tebe žádnej gerontofil nikdy chtít nebude, ty budeš přece vždycky svěží a křupavá.![]()
Tak pozor, tohle je MUJ plan, at mi to Mutzina nesebere..!
To přece musim vědět
Fejky nenosim, tak mám pravýho! ![]()
Tyjo, pravej gerontofil! Uka!
Nenene neuka
MŮJ! ![]()
Oni k tomu teda nebalej certifikáty pravosti, takže se to prý ještě časem potvrdí. Ale mám pár ukazatelů: Nejsem celeblita. Nejsem bohatá. Nemám šlechtický původ. A těch deset let rozdílu v můj neprospěch tam holt je, no... a mládnout fakt nebudu.
Nehazela bych flintu do zita, treba Brigitte by mohla dat nejaky tipy. Ale ta na to sla chytre a nabrkla si ho, kdyz byl jeste tvarnej!
Tak tohle teda tvárnej materiál fakt nebude :) A nabrnk si on mě, ne já jeho :-) prý po mě koukal už dva roky. Což je další ukazatel pravosti :-) Flintu do žita neházím, naopak, je to skvělý!
To nebylo na tebe, jsem te omylem zminila, promin! ;) Navic ja jsem tady jednou videla tvoji fotku a ty jsi mlada! To se nepocita :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.