Dobrý ne, bych se asi už červenala loupnout sem úryvek z básně![]()
VIP zjevy
nedalo mi to a musela jsem si vyguglit co je to za typka.. boze pripomenulo mi to blby vtip jak se zena naposled v zivote stydi kdyz uz ji nikdo nechce ani za prachy. a vono to ma jeste dalsi level
Chudáčik, ten ale dopadol, prečítala som si o ňom dosť výstižnú vetu.
Stratil manželku, deti a bankomat.
Přecenila jsem se, ne, nejsem ani velmi a snad ani odvážná. Tušíte někdo, co ten chlapec šňupá?
vy nas zasobujete, pane Karfik :D fakt diky za rozsirovani obzoru :D
EDIT: ja jen teda doufam, ze pani Gregorova byla tak soudna a nenechala ho delat nejaky intimni fotky, protoze to vypada, ze by to byl schopen na ten svuj plactivej FB umistit :D
Troška poezie mi tady chyběla no...
Přecenila jsem se, ne, nejsem ani velmi a snad ani odvážná. Tušíte někdo, co ten chlapec šňupá?
snad to nechces taky:-)) nebo myslis dobry vedet cemu se vyhnout?
vy nas zasobujete, pane Karfik :D fakt diky za rozsirovani obzoru :D
EDIT: ja jen teda doufam, ze pani Gregorova byla tak soudna a nenechala ho delat nejaky intimni fotky, protoze to vypada, ze by to byl schopen na ten svuj plactivej FB umistit :D
Obávám se, že se dočkáme...![]()
Co na to Tatiana and Ondřej Gregor by mě zajímalo
Bože, mne je ten Hany fakt ľúto. Ženská šliapla poriadne vedľa a ked precitla a otvorila konečne oči, tak sa bude ešte asi dlho kúpať v poriadnej špine. Úbožiak hnusný, slizký,....bléééééé
Spíš mám obavy nakolik se to v populaci může rozšířit. Ten pan Fotbalista s slečnou (?) Blondýnou mi přijdou také jako pravidelní konzumenti.
blbost je myslim rozsirena celosvetove odjakziva. akorat driv se o takovych trapacich nemel normalni clovek jak dozvedet
Jsou toho plné bulváry, neskutečné, někde pod dnem dna se skrývá ještě poddno a pod ním je Koptík.
se smej, ale ja jednou pred par rokama mela takovou mensi aferku s jednim bohemem, kterej se po rozchodu zacal projevovat podobne. vylozene zadnej kompro material nemel, ale stacilo treba, co jsme si psali... teda par mesicu jsem dost trnula, jestli s necim vyrukuje na siti, kde mel dost velkej okruh kontaktu. bylo to VELIKY pouceni do budoucna, od te doby si fakt davam mnohem vetsiho majzla, s kym si zadam ![]()
Prý trávu a z žalu perník a možná i koks, ale to si vlastně nepamatuje.
Zřejmě měl od babičky zbytečně vysoký kapesný no
Já bych tipla, že je zcela nad věcí, chlapec odvedl co bylo potřeba, už jí neba a co dál s vyžírkou![]()
Já bych tipla, že je zcela nad věcí, chlapec odvedl co bylo potřeba, už jí neba a co dál s vyžírkou![]()
ja si mylsim to samy. spis ji to jeste pomuze vylepsit image
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí