moora Tak já si o sobě nemyslím, že mám vkus:-D
VIP zjevy
moora mně se taky líbí! Šaty ale moc ne.
Pinot Noir Jj je fakt, že to je trochu do těch tvých letních sandálů.
Karja já ty chůdy můžu odjakživa ![]()
moora Mně se ty boty taky líbí! Asi bych si je nevzala ke královně, ale jinak jsou super!
Ale jestli tam byl záměr k těm přezkáčům, tak proč ne, to mě nenapadlo. Ten zbytek se ale moc nepovedl, celkové vyznění je takové divné.
moora mi se taky libej, s nima je ten outfit aspon zajimavej! kdybych nebyla lina nosit na pohled ne moc pohodlny boty, sla bych do nich hned.
Značka neznačka, mne osobne, so všetkou úctou k tým, ktorým sa topánky páčia, evokujú obuv tanečnice pri tyči. Za mňa až príliš mohutné, a to sa mi niektoré boty na platformách veľmi páčia. Aj sandále.
Mně se Esterčiny boty líbí, vzpomínám trochu na své mládí:-)
Nelíbí se mi ta sukně, jako by měla vytahaná kolena.
Beranka Ta sukně je právě perfektně vymakaná, u kolen jsou na předním díle záševky právě na kolena a je super, že Ester sedí přesně tam, kde mají být.
Řvousenka Já vím, že ve skutečnosti vytahaná kolena nemá, jen mně se to řešení nelíbí, no.
Mně se taky líbí ![]()
Myslíte, že když přijde domů, tak sundá jehly, punčochu a natáhne si teplákovku? ![]()
Lamicka Důležité je asi šokovat a to se jim daří. Ach jo.
Tak Betty hrozná proměna. Vždycky se mi vybaví film Kůže, kterou nosím. Brr.
Lamicka Ty jo, takhle nahuštěný je to docela síla! Vlastně se divím, že ji ještě někde nezadrželi za veřejné pohoršení, třeba v té Itálii, vždyť tam si chlap nesmí sundat tričko ve městě!!! ![]()
Garfie to nebyla ona, kdo měl nějaké ty potýkačky v Paříži?
Evaeva Ty jo, tak to netuším, ale možný to je, nedivila bych se! ![]()
Myslíte, že když přijde domů, tak sundá jehly, punčochu a natáhne si teplákovku?
odetá v odstrihnutom kondóme
. Šokovať, upútavať pozornosť, mňa to už ani neprekvapuje, žiaľ.
Lamicka Přitvrzujou. Nebo spíš West přitvrzuje. Vydání jeho nového alba se blíží.
Evaeva Byla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje