VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline notna
9141 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 14:57

Se ještě budeme divit, ono se to chytí. Když začala chodit jen v punčocháčích a nahoře ještě oděná, taky jsme si klepaly na čelo. A letos punčocháče a jen kalhotky už jsou in. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 15:32

Mne je ty holky lito. I kdyby s tim, co ma na sobe, souhlasila, je to takove strasne lacine, nedustojne, jako by k sobe nemela zadnou uctu. Ale ma vzdycky takovy vyplaseny oci, zda se mi to divne. A teda aspon kdyby mela hezky prsa, kdyz uz.

Offline notna
9141 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 16:02

Kokoska Se stydím to napsat veřejně, ale mne se její prsa libi hodně 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 17:59

notna za me ma taky dobry prsa, celkve je moc hezka, on ji fakt snad vymyl mozek. 

Online Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 18:12

0zero7 To téměř jistě.

Její rodiče se prý snaží něco proti tomu podnikat, ale co můžou.

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 18:21

Sweet Potato ono to je celkem markantne videt, docela brutalni, ona ma vystudovanou myslim architekturu. Rodicu je mi lito. 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 18:24

Líto mi ji není,nikdo ji nenudil s tímhle debilem žít a vzít si ho. Furt si říkám,jestli ji fakt týrání nebo je to promyslenej kalkul. Dřív bych řekla jednoznačně to první,ale protože už  nevěřím ničemu,co je v tisku,tak možná i ten oddanej a bojacnej výraz ke jen jako. Každopádně i kdyby to tak bylo,nechapu,že se k něčemu takovému holka propůjči. Do blázince patří oba dva.

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 18:25

stes vidim to stejne, i s tim jako vydesenym vyrazem. smutny teda (ze uz clovek nicemu neveri)

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 18:58

viktorka_od splavu no,to je hodně smutný. Já jsem hrozně podezirava vůči médií,teď nedávno jsem se osobně,pomalu face tu face,přesvědčila jak Seznam nebo Novinky nebo co to je,lžou. Nebo přebírají neoverene zprávy pomalu z TikToku. 

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 21:18

Ta holka je hlavně moc hezká v obličeji, když se usměje tak o to víc. To oblečení já nevím, zas známe je všichni ale písničku asi ani jednu ne? Takže asi dobrý:D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 21:32

stes Já nevím jestli je mi jí líto, ale chtěla bych vědět, jestli existuje na světě člověk, který by měl nademnou takovou moc a vymyl mi mozek. :D Já jsem strašně netvárná vůči manipulacím a jak cítím i sebemenší nátlak, tak je konec a jsem dost ostrá. Jako co jí napovídal, by mě fakt zajímalo. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 09. dubna 2024 21:55

Kan kazdy asi neni tak silny jedinec jako ty. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. dubna 2024 05:24

Kokoska Tam asi nejde o sílu jedince, bych řekla.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 10. dubna 2024 06:57

Kan já to mám stejně jako ty. Ale jedinec slabší povahy, obzvlášť oblbnuta zamilovaná ženská tu manipulaci prostě nevidí.  Ale to i v případě,  že je to jen marketingovej tah, Jako nechat se tímhle blbem takhle využívat. Snad se jednou probere. 

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 10. dubna 2024 07:12
Reakce na 999:

Já bych to chtěla vidět v pohybu :-). I když mají boty platformu, myslím, že v tom nebude umět chodit :-).

​A já si říkala, že osobně bych se v tom zabila, ale tohle je Ester - ta si s nima poradí!

Mně se to líbí, jen tu sukni bych uvítala z lepšího materiálu, ten šusťák je takovej lacinej. Ale jinak cajk.

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 10. dubna 2024 07:21
Reakce na Kokoska:

Mne je ty holky lito. I kdyby s tim, co ma na sobe, souhlasila, je to takove strasne lacine, nedustojne, jako by k sobe nemela zadnou uctu. Ale ma vzdycky takovy vyplaseny oci, zda se mi to divne. A teda aspon kdyby mela hezky prsa, kdyz uz.

​Vyplašeně vypadá, vo tom žádná. Hele taky bys byla vyplašená kdyby ses najednou octla uprostřed davu a zjistila že sis zapomněla spoďáry

Ale líto mi jí neni. Když se dala dohromady s tou nechutnou vopicí (případné politicky korektní kolegyně upozorňuju, že s rasou to nemá nic společnýho, prostě tak ten tvor působí), byla jistě svéprávná. A s tím jejím zázemím by asi nebyl problém ho opustit. Nicméně má asi hodně peněz a přísun drog neomezenej, tak jí to zjevně stojí za to!

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 10. dubna 2024 07:30
Reakce na Garfie:

moora Mně se ty boty taky líbí! Asi bych si je nevzala ke královně, ale jinak jsou super! 

​Já jak sleduju občas ty královny co mají na sobě apod., tak jsem už viděla spoustu setkání/oficialit, kam tetiny přišly v mnohem horších, sešlapanejch škrpálech, o zbylým outfitu "odložila jsem kýbl s hadrem" ani nemluvě. Kupodivu v těch státech, kde mají ty korunovaný hlavy (navíc polovička z páru je poslední dobou pravidelně původem z prostýho lidu), občani netrpěj přehnanou úctou.

Asi až na Japonsko

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 10. dubna 2024 07:57

barbucha To máš pravdu, ona je z jiné dimenze, ta si s tím určitě poradila :-).

Já umím chodit i na hodně vysokých podpatcích, ale tohle od pohledu vypadá jako výzva :-).

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 10. dubna 2024 08:04

999 

No, máš ještě dost co dohánět (ale vono to bude asi tou platformou, podpatek nepodpatek, tohle je jak na chůdách už)

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 10. dubna 2024 08:07

barbucha Já bych si je strašně chtěla zkusit, ale do Milána kvůli tomu nepojedu :-)).