Tak naopak jako záminka dobrý, ne? Studijní důvody!
VIP zjevy
barbucha To máš vlastně pravdu :-)).
Kan o fyzickou urcite ne.
Kan tak mi teda vysvetli, cim to je, ze nekdo sebou necha vorat a jiny ne. Pokud to teda neni sila osobnosti, muzem tomu rikat taky psychicka odolnost, sebevedomi, co to teda zpusobuje.
KokoskaNevim jak jiní, ale já se mám strašně ráda. :D Určité chování k mé osobě nemám zapotřebí.
Kan coz bych rekla, ze prameni z tveho sebevedomi.
Kokoska Vážně nepramení, mám to od firemního mentora, já mám zdravý vztah sama k sobě. To sebevědomí teda nic moc.
Kokoska Řekla bych, že určité chování od druhých bych si rozhodně nenechala líbit. Vysvětluji si to tak, že mám velký pud sebezáchovy. To je zákon přežití daný geneticky. Jako dítě rodičů kteří přežili Osvětim.
Mám to v DNA.
Když se dala dohromady s tou nechutnou vopicí (případné politicky korektní kolegyně upozorňuju, že s rasou to nemá nic společnýho, prostě tak ten tvor působí)
Jako politicky korektni kolegyne se ohrazuji proti tomu, ze tady urazis opice!
Ježiš to jsem si neuvědomila! Děkuji za upozornění a omlouvám se nastotisíckrát!
barbucha No proto! Opice jsou roztomila a inteligentni zvirata, ktera si nezaslouzi byt prirovnavana k necemu takovemu.
Tak Betty O tom jsem četla, že sledují posttraumatický růst tří generací. To je úžasný, co všechno se přepíše do DNA a hlavně to srovnávání generací, bohužel psychická odolnost se prý snižuje, dobrá generace je ještě ta poválečná, což je můj táta a potom to jde do háje. Bylo tam toho hodně i o přístupu k životu, zodpovědnost za sebe, kritické myšlení.
Vlastní matka by ji po tom photoshopu nepoznala ![]()

Koho tím chtěj ty zoufalý tetky oblbnout?
To je zas dneska úrodička. Nějaká vdova po fotbalistovi... By mě zajímalo, co ty holky pudí k těm plastikám, dyk utratěj majlant za to, aby vypadaly jak zrůdy.

Všechno hrozný,
ale tetka to fotošopem umí líp než modelína. Jako teda že se Dostálová nestydí a není jí trapně (no má skvělou učitelku, to zas jo :-) :-)
Koho tím chtěj ty zoufalý tetky oblbnout?
Asi nejvic sebe, nikdo jinej jim na to skocit nemuze.
No právě, ani snad jejich fanoušci ne!
Kromě toho mě bavěj s těma věčnejma perlama. Ani ty z takový domovnice anglickou lady neudělaj...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje