Já se teda s fyzikou moc nekamarádím, ale jak se může zrcadlit v tom okně, když stojí za ním?![]()
VIP zjevy
barbucha Mně to připadá jako když jsme si jako holčičky hrály na princeznu a ty dvě z toho nevyrostly.
Já se teda s fyzikou moc nekamarádím, ale jak se může zrcadlit v tom okně, když stojí za ním?
A ešte ju to prezrkadlilo do podoby 20-ročnej Ivety Bartošovej :-)
barbucha Mně to připadá jako když jsme si jako holčičky hrály na princeznu a ty dvě z toho nevyrostly.
Bingo.
Marbuša Anička dušička je to Photoshop zhora až dolů. Nějakou fyziku nemá cenu řešit, buďme rádi, že nemá tři ruce.
barbucha Hele, říkám to tuze nerada, ale mladá generace ví, že např ten Schillerčin ťikťók na mladé dopad fakt má.
Sweet Potato a co je jim na ní tak sympatické?
Sweet Potato to ne ne ne
Sweet Potato Souhlasím s tebou, až ty lidi, kterým je dneska 14,15 půjdou volit, Tal ty tetky budou možná jediný, na který si vzpomenou,
Kokoska Ona jim není sympatická, jen ji znají ze svého vesmíru.
Já se teda s fyzikou moc nekamarádím, ale jak se může zrcadlit v tom okně, když stojí za ním?
Já ani s vlnovou optikou. Ale je to fakt blbost, zdravým selským je to vidět na tom palci ruky, jelikož se opírá o rám/zeď, tudíš se nemůže zrcadlit.
Kan mohla bys dat zdroj, pramen? Rada bych si neco precetla o te odolnosti.
Kokoska Ona jim není sympatická, jen ji znají ze svého vesmíru.
Přesně tak.
Některým to může být sympatické, pro jiné spíš crazy - ale znají ji a nějakým způsobem je pobavila.
Já si furt myslím,že tyhle crazy tetiny i ujove musí mladým připadat strašně trapný. Pamatuji kdysi na Mamma Mia,jak se o tom bavili mladí...traparna jak dělo,starý báby dělají dibliky a tak.
Sweet Potatojá jsem se ptala dcery a ta říká, že to je sranda, ale vůbec nechápala, proč by ji měla volit. Je pravda, že politiku docela sleduje, minimálně z fleku řekne kdo je premiér a kdo prezident.
Zas bych z těch mladých nedělala úplně idioty. Nakonec Babiš boduje hlavně u těch se základním vzděláním. Nebo bude platit: ![]()

continuity Nedělám z nich idioty. Ale zároveň by se to nemělo smést jako že úplně mimo.
Ja teda doufam, ze jednou nebude dnesni mladez volit podle toho, jestli si to jmeno vybavujou jako jedine z doby pred par lety.
Kan mohla bys dat zdroj, pramen? Rada bych si neco precetla o te odolnosti.
Přesný článek už nenejdu, ale hledej Neurovědec Ivan Rektor - stres a holocaust.
Kokoska jenže část populace tak volí, nejen mladých. Prostě Babiš, toho aspoň znám.
999 jo presne. driv znali Feriho, ted tohle:-/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje