Luna Kokoska Ona píše ted někde, že žádné upravy nemá. Tak to jí musí asi děsně štvát, že takový dojem budí. Ježiš, to by mě fakt štvalo:-D
VIP zjevy
Karja tak to ma holka smulu ![]()
Kokoska Monike vyzera, ze kvoli mnozstvu botoxu a vyplni inak otvorit usta nevie.
Karja Mne je ta osoba celkem ukradena, mne se libi jine typy, ale ja mam celkove jine videni sveta![]()
LunaJá jsem viděla včera nějakou fotku, kde měla tmavě hnědé vlasy a přišla mi, že vypadala mnohem zajímavěji. Jenže ty fotky dneska, to už má s realitou společného asi tak nic.-D
Tak zas jednou pohřební hosté.
Nějaká Marika Procházková uplatnila i podvazky... sexí velice!

Poněkud nesourodé kombo (a klobouček nositelce teda fakt sedí
)

Havlová v bačkorách (kostýmek patrně zdědila po dědovi)

barbucha Tywogo ta Procházková.
barbucha No ty kráso! Ty hadry! Nesnáším, když někdo telefonuje jakoby měl namazaný chleba a chystal se kousnout.
Tak ještě že jsou ty mrtví mrtví... ![]()
Já bych asi vykopla víko od rakve, uzřít tu dírkatou bělobu.
Nesnáším, když někdo telefonuje jakoby měl namazaný chleba a chystal se kousnout.
![]()
hadry radsi nekomentuju![]()
Bola som pred mesiacom na pohrebe a všetci boli oblečení pricetne. A to sme obyčajní ľudia, žiadne vip.
letfenixa ja jsem na normalnim pohrbu v zivote takove maskary nevidela, ale babicka tyhle excesy vzdy komentovala: "co chces, komedianti":-)
Se vším to mám stejně. Ale teda musím, musím...ta dírkovaná ženská je prostě blbá
viktorka_od splavu asi tak
"Vždy říkám holkám, ať nevypadají stejně. Holky, buďte výjimečné nejen tím, jaká jste osobnost, ale i jak vypadáte. Je strašně důležité, aby každá dívka měla to jiné, to, co je bude odlišovat. "
Kdopak to řekl? ![]()
Sweet Potato Lela?
Karja to je i muj tip :)
Sweet Potato Taťána Makarenko se svým bramborovým razítkem missek přes jednu stejnou šablonu? ![]()
![]()
Přešitá Kuchařová? Ale tedy co si vzpomínám,ve své době titulu asi byla přírodní
Přešitá Kuchařová? Ale tedy co si vzpomínám,ve své době titulu asi byla přírodní
Yessss
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje