Ounz ze? :) to je pro me uplne novy svet, ze nekdo zvazuje, jestli si dat podprsenku kvuli konvencim
VIP zjevy
Založte si vlastní téma, VIP zjevem nejste ani s ani bez![]()
stes uz zase? Zajimavé to je, bezesporu...
nosím teď takové pevnější lambády z Lindexu.
ta přežila první těhotenství, kojení, druhy těhotenství a kojení
mela jsem hodně oblíbeny měkký podprsenky bez kostic z tchiba, ale jsou na mne teď hodně mělký a prsa z nich vypadavaj vrchem. Kostice si taky už dlouho neumim představit
Něco k oběma tématům ![]()

Potrefenáhusa Taky je mám ještě z prvního těhotentví, jsou snad nesmrtelný. Ani nevím, jestli se ještě prodávají.
barbucha dobrej,ale marnej pokus![]()
barbucha tak ale at je jaká je, tak prsa má v cajku a normání, to spíš plavky nejsou podle mýho vkusu :)
barbucha hele moje prsa![]()
Vždyť je předkloněná. A i kdyby ne, dobrý
Prsa dobrý, já bych je brala.![]()
Když už je tu tohle vlákno. Má zapotřebí?

A jo , závidím jí ten elán.
Tak Betty já si opravdu nemusím, ale to video z Varů, kde ve svých 93 letech trsá, mně dostalo. Nesmrtelná teta.
Evaeva Spíš Věc Makropulos. Tahle paní se umí protlačit ke korýtku...
Tak Bettynetočí nejakej horor pro extra silný žaludky?
Tak Betty ona dělá víc věcí, které nemá zapotřebí. To volizování Zemana mi ji nadobro znechutilo.
Mně byla vždycky hodně nesympatická a celkem jsem nechápala její oblíbenost. Teda na jednu stranu jo, vona byla odjakživa takovej lidovej typ, pro komunisty jak dělanej... žádná sofistikovaná dáma (jako třeba Květa Fialová), no a na starý kolena se i ta povaha nakonec ukázala v pravým světle.
Nebylo těch bačkor už dost? Nenašly by se pohodlný boty, který by vypadaly trochu civilizovaně?
A ten kostým je taky příšernej, osmdesátky volaj že ho chtěj zpátky!

A aťsi budu vypadat jak zapšklej staromilec (kterým jsem
) - nemůžu si pomoct, ale u jinak vždycky pěkně oblečenýho Davida mi pohled na jeho tetování evokuje jen starýho kriminálníka, za jakýho jsme v mládí podobný zjevy automaticky pokládali (a klidili se jim z cesty).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje