VIP zjevy
SunEclipse No to taky byla první varianta, co mě napadla! ![]()
711990 jasne ze muze. Vetsinu zivota jsem byla hruska s pomerne znatelnym pasem, ted se mi tam udelalo jablko a mam co delat, abych nemela v pase vic nez pres prsa, ne ze pod nima. Pak ze nejdou michat jabka a hrusky, cha!
711990 fakt že jo. Nemám pas, v hubeným období jsem rovná, teď spíš jablko, k tomu prsa velký pořád, no ať se tomu tady posklebuje kdo chce jak chce, tak mám v závislosti na období obvod 65-70 a k tomu košíčky FF nebo G, v pubertě a ještě tak do 30 k mým košíčkům nebyl mensi obvod nez 80, u všeho jsem přešívala záda, nemluvě o koupi plavek, čirý utrpení.
No a byly doby, kdy prádlo vůbec nešlo zkoušet.
Mě teda to hnutí za správnou podprsenku pomohlo pochopit ujít cestu z původně nošené 80A-B přes navrhovanou 70 D-E na sedící 75 C-D, a to i díky zkoušení různých tvarů košíčků. Za socíku se mi zdálo, že C a D je pro velký prsa, protože většinu z toho, co bylo k dostání, mělo pro mně příliš špičaté košíčky. Ale ten úzkej obvod, co mi v Madam Podprsence vnutily dámy, byl fakt za trest, jak tady píšou jiné, nešlo v tom dlouhodobě dýchat.
Allysa - on se nikdo nepošklebuje, jsem na tom jak Pinot Noir a continuity , jeden čas vyřvávala všude reklama ve stylu honem si běž koupit tu "správnou podprsenku" a kdo neměl obvod 65 tak velká špatná. Masírku té kampaně, mám před očima v práci, kolegyně si vyrábí druhá prsa na zádech, ale má malý obvod a je spokojená. Každá dle sebe, protože ty prsa jsou rozdílný. ![]()
Mně se strašně ulevilo, když jsem si koupila první 70F, do té doby mi prsa buď padaly spodem, nebo vylézaly vrchem, v obchodech byl nejmenší obvod 75 a k němu košíčky maximálně C.
Akorát teď mi teda s velikostmi hodně zamávaly těhotenství, v prvním jsem šla na obvod 95, tak strašně moc se mi rozšířily žebra, a zpátky už to úplně neslezlo, i když kila šly dolů skoro všechny. Zatím to moc neřeším, jedu teď další kolo, ale fakt jsem zvědavá, na jaké velikosti se pak ustálím. Jenom už teď vím, že to předtěhotenské prádlo půjde všechno pryč.
Myrtila já mám po dvou těhotenstvích předporodní míry s výjimkou těch žeber. Mám teď po dvou letech od posledního porodu a přes žebra o 4 cm víc a tuk to rozhodně není. Všechny podprsenky 65 obvod šly do kontejneru a navíc už nesnesu ani kostice, takže hledání podprsenky začíná nanovo...
kde se řešily ty silikony?

Evaeva no co by bylo, nekdy si tu podprsenku do prace teda vezmu...ale ted v lete spis ne![]()
Evaeva já jsem taky zpohodlněla, začalo to bezkosticovými v těhotenství a pokračovalo to lambádama během kojeni a teď už normální podprsenku odmítám nosit
já teď nosím braletky s širokou gumou přes žebra, takže to s mojí velikostí napohodu drží...
Evaeva ja uz vubec nic s kosticema nenosim, mam jen takovy ty uplne mekky, treba i krajkovy, ale proste pohodlny. a v patek obcas chodivam do prace bez. i kdyz teda uplne se necitim, kdyz vim, ze pujdu na obed se sympatickym kolegou z vedlejsiho oddeleni, tak si podprsenku vzdycky beru ![]()
ale mladsi kolegyne to neresi vubec.
monis Evaeva No, kostice jsou další věc, tsky si už nedovedu představit, že bych se k nim vrátila. Přijde mi teda, co vidím v obchodech, že se nabídka těch bezkosticových dost zlepšila, ale moc jich vyzkoušených nemám, nosím teď takové pevnější lambády z Lindexu. Sama jsem zvědavá, co budu po dalším kojení vybírat za modely.
Každýmu, kdo může chodit bez kostic nebo dokonce bez podprsenky, nekriticky závidim..tolik k tý motivaci podstoupit redukční plastiku..je to prostě votrava
Mne se dobre nosi tahle, mam 80D. Bilou teda nemam :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje