VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 06. července 2024 18:06

dupaliJá to nemyslela zle. F jsem slyšela, ale K? Já se bohužel pohybuji na opačném konci stupnice, tak ty větší velikosti jsou mi velkou neznámou. 

Offline Makara
3554 příspěvků moje polička 06. července 2024 18:38

JankaM

Když jsem ještě běhala, tak jsem nosila 2 podprsenky. Jednou oddělit, druhou připlácnout.

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 06. července 2024 19:17
Reakce na Sweet Potato:

Zuzuli Zdravotní benefit může být odlehčení hmotnosti. Kamarádka měla zrasovaná záda a ramínka od podprsenek navždy vyrytá do ramen (dřív nebylo moc z čeho vybírat, svou velikost JJ sehnala pouze v sexshopech)

​připomněla jsi mi bývalou kolegyni. Velký prsa, problémy se zádama. Operace páteře, Kladruby, rok na částečným ID. Po nějaký době se potíže vrátily, všichni jí doporučovali zmenšení prsou. Ne a ne. Nevydržela stát, špatně chodila, bolesti. Dost možná už je po druhý operaci zad

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 06. července 2024 19:31

JankaM hlásim, že pri DD Victoria's Secret, väčšie neviem posúdiť

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 06. července 2024 19:51

whiskas přísahám že existuje, právě jsem sundala plavky 65L a vzala si podprsenku vel 65J Jako nevypadám na to, mám úzká záda a ramena, proto to vysoké písmenko.  Ale záda mě tedy nebolí a nikdy nebolela. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 06. července 2024 22:00

ja tomu prd rozumim, protoze mam velikost spise podprumernou, ale nemela by ta podprsenka drzet obvodem a neviset za ramena?

​No to je taková móda teď. Jenže já třeba s příliš úzkým obvodem trpím a protačeji se mi řebra. Navíc v tom pevném obvodu podle mě nemůže dobře fungovat dýchání. 

Mně naštěstí i ta papírové větší velikost drží na místě. (Akorát mám prsa na tom hrudníku priplacly docela nízko, takže ačkoliv fakt nevisí, úplně vysoko je nemám ani tak. Ale podprsenka to nevyřeší. )

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 06. července 2024 22:35

JankaM já ti věřím.

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. července 2024 10:40

continuity Taky to vubec nemam rada. Sice si uz snad kupuju spravny obvod, klasicky z 75/80 na 70 nebo i 65, ale vlastne se mi ty podprsenky nosi lepe az kdyz jsem jeste trosicku zhubla. Ze me tak nesviraji. Mam pocit, ze se zeny vymanily z korzetu a prisly podprsenky

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 07. července 2024 10:50

Jos tak ja mam pres zebra 72cm a nosila jsem tu "univerzalni" 75B. jako fakt hruza:-)) 70C nebo D mi sedi dobre (v zavislosti na strihu samozrejme)

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. července 2024 10:56

viktorka_od splavu Jj mas pravdu. Ja mam nejradsi takove ty krajkove nevyztuzene nebo naopak pevne sportovni, u me je to dost jedno, jenom kostice spis uplne nechci..Dva roky chodim do spravne podprsenky a vzdycky vyberu. Vlastne se mi ulevilo, te mi nekdo konecne poradil. Cilso netusim, to jsou veci jako DD apod. A to kdyz mam ja, tak chapu, ze dostat se do druhe pulky abecedy je klidne realne. 

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 07. července 2024 11:00

když mám tu správnou podprsenku, která mi zvedne ňadra a udělá hezky dekolt, tak je to vždy vykoupeno otlačenou kůží. A to je všechny mám nakoupeny v tech správných obchodech jako správná podprsenka atd. Ale holt ty větší ňadra něco váží.

Kdyz si vezmu pohodlnou podprsenku, není ten dekolt tak  hezky. 

Offline Tabea
7666 příspěvků moje polička 07. července 2024 11:28
Reakce na continuity:

​No to je taková móda teď. Jenže já třeba s příliš úzkým obvodem trpím a protačeji se mi řebra. Navíc v tom pevném obvodu podle mě nemůže dobře fungovat dýchání. 

Mně naštěstí i ta papírové větší velikost drží na místě. (Akorát mám prsa na tom hrudníku priplacly docela nízko, takže ačkoliv fakt nevisí, úplně vysoko je nemám ani tak. Ale podprsenka to nevyřeší. )

​díky bohu za tu módu. Že jsou k dostání i menší obvody a není třeba chodit se zapínanim mezi lopatkama.

Offline Pinot Noir
29391 příspěvků moje polička 07. července 2024 11:49

Tabea ale není třeba to slepě nutit všem, jak se jedno období dělo - když si vezmu ten doporučený obvod, tak se normálně nenadechnu.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 07. července 2024 12:30
Offline tarra
332 příspěvků moje polička 07. července 2024 12:32

To určitě není nutné nutit všem, dovedu si představit, že při menších velikostech to není třeba. Ale za sebe jsem taky ráda, že se to rozšířilo a víc výrobců začlo vyrábět malé obvody i s písmenky nad F, aby si sednoucí/ vyhovující velikost mohl najít fakt každý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2024 12:58

Pinot Noir ono asi fakt záleží, co ta podprsenka nese. Mně ten doporučený obvod taky nevyhovuje, ale já jsem nejspokojenější bez nebo v nějaké braletce, což při mé velikosti 70 - 75C není problém, ale mít 65I, tak to asi nepůjde.

Offline Tabea
7666 příspěvků moje polička 07. července 2024 13:17

Pinot Noir jako že jsi šla do obchodu, objednala u pultu 75B a prodavačka řekla, že nedá, ať koukáš zkusit 70C?

Já mám bohužel z doby před 20 a víc lety dost hnusný vzpomínky na to, jak prodavačky v různých obchodech tvrdily, že objednanou velikost (a to se mi tenkrát o 65 vůbec nesnilo) nemůžu mít, i když jsem třeba na sobě měla bundu, a cpaly mi všechno možný. Že košíček o 3 velikosti menší je v poho, ať si vezmu obvod 80, a podobně. Tenkrát jsem z jednoho obchodu utekla s brekem, dneska už bych je poslala, kam slunce nesvítí. Jasně, nabízely to, co měly. Obvody 65 se tenkrát vůbec nedělaly. 

Offline Pinot Noir
29391 příspěvků moje polička 07. července 2024 13:42

Tabea já si kupuju podprdy zásadně tam, kde mi do toho nikdo nekecá. Ale ty články plné keců o tom, jak 75B žádná ženská nemůže mít, že tahle velikost odpovídá leda tak chlapovi a podobně, si nepamatuješ? Když jsem ještě na MP napsala, že tuhle velikost nosím, div si přede mnou neuplivly.

Prostě ode zdi ke zdi, no. 

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 07. července 2024 13:46

slniecko tak Šminkovičova, čo by si od nej chcela

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 07. července 2024 13:47

A ja už vôbec nemôžem nosiť kostice. Pred 2 rokmi v lete som mala veľké bolesti ľavého prsníka a po pár vyšetreniach sa ukázalo, že treba prestať s kosticami.