Marbuša vicka jasne, ale silikony?
no když má žena osmičky a bolej jí z toho záda a nechá si prsa zmenšit na trojky a zpevnit, tak jsem to myslela.
Marbuša vicka jasne, ale silikony?
no když má žena osmičky a bolej jí z toho záda a nechá si prsa zmenšit na trojky a zpevnit, tak jsem to myslela.
barbucha Havlova pry ma uz dlouho problemy s achilovkou a po vlastnich zkusenostech ji chapu, ze nejde do podpatku. Ovsem souhlasim, ze by se daly najit i hezci "placate" pohodlne boty, i kdyz pokud ma nejake ortopedicke vlozky, je to trochu komplikace.
barbucha ale jinak mu to teda dost sekne.
Já tetování nemusím, ale jako každého věc. V tom obleku to vypadá divně. Zítra jdeme na svatbu, nevěsta je krásná, bude mit nádherný šaty a k tomu pokerovany ruce. Prosím vás, neodsuzuju, jen se mi to nelíbí. Na metalovým festaku to vypadá super, v tech šatech už min.
Raduza nekde jsem videla, jak si nevesta na tetovani nechala na tu svatbu nanest nejaky nastrik.
Kokoska tak to neznám. Ale zase když už to má, měla by si za tím stát i kdyby šla na audienci k anglickému králi ![]()
Raduza taky si rikam. Stejne vsichni vi, co na te ruce ma. No, mozna chtela mit "slusne" fotky pro vnoucata, kdo vi.
Mně se tetování asi víc líbí k šatům a obleku![]()
Evaeva Ale někdy se to k těm svatebník fakt moc nehodí. Kamarádka má krásné tetování, není to ani nic "drsného", ale k romantickým svatebním šatům, jaké zvolila, se to fakt moc nehodilo, hned mě to trklo. Musíš asi o výběru víc přemýšlet, stejně jako třeba zvažuješ barvu a délku vlasů nebo postavu.
Garfie to asi jo. Taky záleží, co za tetování to je
Já dneska viděla ženu středního věku v kroji a ta měla vytetovaný celý rukáv. Vypadalo to dost hustě.
Garfie Kdyz te tu vidim u tematu tetovani. Tak se zeptam. Sleduju na IG Ninu Spitalnikovou, asi ji znas, pokud ne je to koreanistka a je hodne free. Moc pekna holka a ma spoustu tetovani, krasnych. A pry ma v Japonsku vzdycky velky problem...takze do onsenu muze jenom s cleny yakuzy
to je tam vazne tak velke stigma jeste v dnesbi dobe?
Jos nejsem garfie, ale mám jedno hodně velký tetování (zrovna přesně v tom jakuza stylu
) a chtěla bych další a zároveň chci někdy do japonska, tak to sleduju...obecně to platí, ale hodně to záleží: mladá vs starší generace, cizinci taky odpustí víc v tomhle směru než Japoncovi... Záleží na pravidlech konkrétního onsenu, lokalitě, velikosti, klientele.... Tetování tolerující onseny se dají vygooglit. Lze si menší onsen pronajmout jen pro svoji společnost. Jako není nutný chodit mezi jakuzu, Nina má tendence bejt trochu dramatická (Znám ji osobně)
Jos Mě by spíš zajímalo, co na Špitálníkovou říkají v Korei, protože to taky není zrovna 2x tatoo friendly země. ![]()
Hele, není to velké stigma. Ale pravda je, že je to prostě poznávací znamení Yakuzy, členové se tak okamžitě poznají, i do jakého gangu patří, i když se vzájemně neznají. A pravda je, že se rádi schází v onsenech, protože je tam soukromí a je to prostě tradice. Žádný z (běžných) majitelů s Yakuzou nechce být spojovaný. Takže oficiálně je prakticky vždy zákaz, dokonce často i na veřejných koupalištích, je to opravdu naprosto běžné. Ale jak říká mitford sister, existují privátní koupele, některé onseny v turistických místech tetování tolerují a navíc se dají koupit náplasti, které tetování zakryjí.
Běžní Japonci tetování obvykle nemívají, ale myslím, že je nijak nepohoršuje a to dokonce ani starší generaci, asi jako u nás-je to případ od případu a čím blíž městu, tím asi víc v pohodě. A tolerance k divnostem cizinců, zvlášť těch bílých, je vysoká. Upřímně, cizinci do onsenů zase tak moc nechodí, možná někde v hotelu. :-)
Garfie kamarad mi rikal, ze tech naplasti na zakryti dostanes ale jen asi max 5? a urcity velikosti...prave vloni kdyz byl v nejakym turistickym onsenu. A kdyz se tim nezakrejes, tak smula:D
Kokoska tak to neznám. Ale zase když už to má, měla by si za tím stát i kdyby šla na audienci k anglickému králi
A nebo si brala švédskýho prince...

Ale takový jednotlivý obrázky jsou celkem cajk, ten kriminál mi připomínaj jen ty (jednobarevně) potetovaný ruce a prsty...
Když vidím takovou Ninu Špitálníkovou, tak mě napadne, jak si nechal ten borec vytetovat na lýtko ingredience na polívku ![]()
Ne, že by ona nevěděla, co tam má, ale prostě mi to tak napadlo.
711990 Já myslela, že si ji koupíš jak velkou chceš sama v obchodě....
Garfie to nevim, on rikal ze je tam dostavali primo a prave jen v konkretnich kusech - velikost i pocet
Ja neviem, mne zatretie tetovania z estetických dôvodov príde rovnaké ako zakrytie kruhov pod očami.
Alebo nástrek opálenia.
Akože nie som veľký nadšenec potetovanych tiel, kedysi dávno som to ešte aspoň brala ako rebelinu, dnes je to už všetko, len rebelina nie, navrch väčšina z tých čo vídavam sú gýč ako bič, ale tak beriem to ako vec osobného vkusu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.