VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online 999
19482 příspěvků moje polička 28. července 2024 20:14

Pro mě je to, co má na sobě paní Fialová horší, než to, co má Islanďanka. Ta se na to normálně vyprdla, buď proto, že je Islanďanka nebo nebyly v pořádku pokyny, jak píše Fleur. Řekla si, že se budou fotit státníci a ona půjde koukat na zahájení :-). Paní Fialová si dala záležet a ta upachtěnost, provinčnost a bezradnost z toho fakt kouká.

A ty dámy, které zde píší, že se jim to nezdá hrozný, chci ujistit, že to hrozný je.

Offline dorota
1219 příspěvků moje polička 28. července 2024 20:24

999Za mňa je horšie oblečená Islanďanka. Každý má iný vkus, páči sa mu iný štýl, p. Fialovej ubližujú tie topánky a klobúčik. 

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 28. července 2024 20:35

dorotaKdyžne přijde, že třeba ta islandanka působí dojmem ,,ztratily se mi kufry,, což je furt lepší než to co má paní fialová ,,ladila jsem to tejden a i na půdu pro klobouček jsem došla,,

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. července 2024 20:41

999 Karja souhlasím s vámi. To není outfit "jsem intelektuálka a oblečení je mi jedno" nebo "kašlu na to" jako ta Islanďanka. Evidentně se snažila a chtěla nějak vypadat, tak je fakt škoda, že se nespojí s nějakým stylistou, když už vynakládá to úsilí.

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:05
Reakce na 999:

A ty dámy, které zde píší, že se jim to nezdá hrozný, chci ujistit, že to hrozný je.

​No to jsi hodna, dekujeme

Kde bychom byly, kdyby nam obcas nekdo nepripomnel, co se nam muze a nemuze libit!

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:10

Přemýšlím, jak si clovek s mizerným vkusnem muže vybrat dobrého stylistu a ještě posoudit, ze fakt si vybral dobře a ten stylista mu neškodí. Myslím, ze ti lidi to mají strašně těžký. Proste nemůžou poznat, ze vypadají blbě. 
A asi ani ten nejlepší stylista není záruka. Třeba nedávno ten Vaněk. Většinou se mi líbí, jak někoho obléká. Ale třeba ve Varech Tomicové hodně uškodil. Vypadala chudak jako bordel mama v těch loknách a volanech.

Soucasna paní prezidentova měla podle mě velké štěstí na tým, který dělal kampaň jejími muži a našli pro ni dobrý styl. Myslím, ze ona sama na tom žádný podíl nemá. Jedtli se nepletu a pamatuji si to dobře. 

Online 999
19482 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:11

MP Marge Ale líbit se vám to může, o tom žádná, ale je to fakt hrozný,

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 28. července 2024 21:23

notna zrovna Pavlová je tu myslím víc kritizovaná, než chválená. A spíš stylem paní prezidentová si měla raději vzít.. jiné boty, šaty, atd. Ne že stylistka měla vybrat něco jiného.

Stylista očividně není záruka spokojenosti lidu- viz ta Tomicová a Havlová ve Varech třeba. Navíc kdyby se oblékly podle některých zdejších rad, zas by to schytaly jinde. Tohle je hodně nevděčná disciplína.

A já jsem teda ten, kdo se obléct neumí. Ani nakoupit oblečení.

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:31

999 Je to hrozny. Souhlasím s tebou. Ale aspoň dodrzela dresscode. To je pro mě spolecensky přijatelnější než ta Islanďanka. 

Offline Tabea
7667 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:40
Reakce na Fleur:

​Já si troufnu poněkud nesouhlasit.

V jejím případě nejde o "povýšené intelektuálství", ale spíš o tradiční postoj konzervativní a hluboce věřící ženy. Určitě nad tím oblečením poskládaným do barev naší a francouzské vlajky přemýšlela, nutnost reprezentovat pochopila (jinak by si odpustila tu rozmařilou pokrývku hlavy) a předpokládám, že kdyby četla všechny komentáře ke svému oděvu, tak jim nebude rozumět: má přece hezké šaty, decentní bílý kabátek, nevzala si tenisky, hlavu korunovala kloboučkem... To, že by měla platit někomu, kdo by jí radil, jak se obléknout (a cpal ji do modelů, které neodpovídají jejímu naturelu), je pro ni nepředstavitelné, povrchní a marnotratné. 

Je to škoda, poněvadž by stačilo málo, aby rozkvetla a zároveň si uchovala určitou osobitost, ale věřím, že body, které ztratí svým zevnějškem, dožene při konverzaci. To nám už ale fotografie a filmové záběry nezprostředkují.

​ty ji tak dobře znáš, nebo si to jen myslíš?

Mně připomíná obličejem, postavou i vlasy synovu učitelku. Ta má teda kamínek v nose a šmrnc.  Paní učitelka je o rok starší. 

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:50

Já si nemůžu pomoct - já vidím postavu oblečenou do historického kostýmu někdy z před sto lety. Tam není žádný moderní  prvek.

Offline Samantha
3203 příspěvků moje polička 28. července 2024 22:04
Reakce na 999:

MP Marge Ale líbit se vám to může, o tom žádná, ale je to fakt hrozný,

​Velmi dospělý a nezaujatý pohled na věc

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 28. července 2024 22:07

A Celine byla skvělá.  A Charlene vypadá taky moc dobře.  Ještě mě pobavil španělský král s manželkou jak tam seděli na tribuně oblečení do průhledných pláštěnek.

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 28. července 2024 22:13

Černá kočka jj Cetnicky humoresky

Offline kocoureksuggy
1345 příspěvků moje polička 28. července 2024 23:01

Samantha 

Ty hadry má Fialová fakt strašnÿ. S dospělostí a zaujetím to nemá nic společného. A někomu se to líbit může, ale to tu snad neřešíme

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. července 2024 06:08

Fleur pani islandska chot je sice oblecena pro udalost nevhodne, ale stejne je oproti pani ceske premierove sik.

Ja si nemuzu pomoct, ale z nekterych diskutujicih tady citim takovej ten duch "je z te spravne casti politickyho spektra, tak se do ni nekope". Bohuzel ale ani "spravna" politicka strana neovlivni to, ze Babisova to umela mnohem lip.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. července 2024 06:12

Černá kočka me nejvic zaujali nozozemsti royals... tim, jak nadsene mavali svym olympionikum... takze jsem ani nepostrehla, co ma rozesmata kralovna na sobe

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 29. července 2024 07:24

razorblade Ta Islanďanka zvolila šaty nejen nevhodné příležitosti, ale i postavě. Vpředu se jí zvedají jako u těhotenského břicha, ale tváří se bezprostředně, tím to trochu zachraňuje.

A teď mě asi taky ocejchuješ jako povýšenou intelektuálku , ale u Babišové mi stačil pohled na její obličej s těmi vyšpulenými rty a už to v mých očích nemohlo zachránit žádné elegantní oblečení.

Máš pravdu, že politické přesvědčení se (někdy podprahově) promítá i do tohoto hodnocení, ale v daném případě jsem se do diskuse zapojila primárně nikoliv proto, abych to oblečení paní Fialové obhajovala, ale abych nabídla jiné zdůvodnění, proč se takto oblékla ( Tabea jsme z jednoho města a pracujeme ve stejné instituci, podrobněji to nechci veřejně rozvádět).

Offline Tabea
7667 příspěvků moje polička 29. července 2024 08:10

Fleur díky. 

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 29. července 2024 08:16

tak kdyby si pani Fialova vzala ty barefoot baleriny nebo co to ma a batikovane saty a tim dala nejevo svuj odpor ke konzumu a modnimu prumyslu, tak bych ji snad i fandila:-)) akorat to proste vypada presne naopak, ze se hodne snazila, dlouho to vymyslela, minimalne tyden obihala brnensky sekace