Kokoska Pomni na své slušné vychování!
VIP zjevy
Sweet Potato hned rano si pujdu privonet ke kvetinam!
Prosim vás, sledujete je někdo? Fakt něco takového pustili do světa???
Sweet Potato Nesleduju, ale našla jsem si to :-) Jo, fakt.
Garfie Ne že bych to já nehledala. Ale jsem lama.
Sweet Potato Voni jsou úplně debilní, ale úplně. Na mě vyskocilo video, jak jede Jordan na nějakém elektrokole nebo mopedu, jedna holka vepředu druhá vzadu, normálně v Paříži po nějaké uličce. Helmy nemají, jasne tak já jsem s tátou na pionyrovi taky neměla, tak dobre no, ale ten blbec řídí jednou rukou a ve druhé to točí na mobil? Za jízdy? Není to kreten?
Ale on jednou říkal stranse namyslene v nějakém rozhovoru, že ve městě v Izraeli. kde žil jako dítě bylo hrozně moc blbcu, že se to fakt nedalo, jak hloupí lidé tam žili. přirovnával to k tomu, že tam skákali z útesu a pokaždé se někomu něco stalo ale nikdo se nepoučil...tak zřejmě se tam ta nákaza šířila vzduchem asi..
Karja Voni přece můžou. Nadlidi prostě.
Sweet Potato Jako mně přijdou vymazaný od začátku své prezentace, ale teď s těma detma to uplně korunujou. Ještě jak je furt hází na ty sociální sítě, už by sami asi nevydelali nebo nevím.
Sweet Potato ja sem si to tedka pustila a prijde mi to jako neco se se bezne deje v kazdy domacnosti, jenom ten retard to toci na instac a pak to i sestriha a da to tam![]()
Sledujete kauzu Šichtařová-Pikora? Gregoři byli jen slabý čajíček
chudacideti
To je slušné panoptikum, ale vzhledem k tomu, co to bylo za akci, asi není čemu se divit. Snad jen Vanda Chaloupková tam nezapadá...a Bubílková má dobré vlasy a make up.
Nadja Kochanski Jo, tohle je hodně silné kafe.....
LadyMary To je fakt panoptikum
. Říkám to nerada, ale Schillerka je mezi nima ještě za hvězdu.
Nadja KochanskiJo, jede to ve vztahovém vlákně
999 Skoro jo.
LadyMary Proboha tam snad byl dresscode vožvejkaná Hubba-Bubba?!
Sweet Potato Jsem si to video na IG u Haje našla a reakce na něj jsou dost vyhrocené. Starší dcera vypráví historku a u toho ujídá jídlo rukama. To bylo proti srsti i mě. Ale teď tak jí docela hodně dětí, co vídám. A pak tam sice mladší brečí, ale protože ta starší jí odstrčila, nijak razantně, aby nesahala do jejího talíře. Ta mladší tam má jídlo svoje, ale spustí pláč jako by ji na nože braly. Starší se snaží dál vykládat historku. Pak tam Smetana sice řekně něco ve smyslu, ať na ni nekřičí, že jde pryč, ale mě to teda vůbec nepřijde jako vyhrocená situace. Haj to v popisu videa označil jako rozvod, já to považuju za vtip. A tu facku jsem ani nemohla najít a pustila jsem si to znovu. Smetana tu starší zlehka jaksi drbne do hlavy.
Jsem na dnešek toho moc nenaspala, protože mě bolelo břicho jako čert, tak jsem nakonec projela IG jemu i Smetaně. A mně jsou i sympatičtí. Nežijí mainstream, tak se to moc nelíbí. Smetana si tam dělá ze sebe v jednom přísvěku legraci z toho, co kdy se jí podařilo na veřejnosti zvrzat, s dětma mluví oba hezky a většinou jsou tam videa, co si fakt člověk nechá pro sebe, momentky. Ta mladší umazaná, rozcuchaná. Ale vůbec mi nepřišla jako nejsmutnější dítě na IG, jak to někdo označil.
A když jsem nad ránem konečně usnula, měla jsem je ve snech. Dobře mi tak, měla jsem si číst ![]()
Karja Ta jízda bez helem, to mi teda taky přijde idiotský.
Sweet Potato Případně s prominutím "přijeďte do Náchoda a oblečte se pouze z místních zdrojů".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje