barbucha moje roční dítě s kusem rohlíku před televizí vydrží tak 20 sekund
Jako naplánovanou akci by to s třináctiletým třeba na hřišti dal, ale takhle bez přípravy bych je samotné nenechávala. Otázka je, jestli bylo nutný se hned hnát do nemocnice.
VIP zjevy
Evaeva Jasně že bylo. Co když Soukup neni očkovanej proti vzteklině?
Sweet Potato no ale jí nekousnul ![]()
Evaeva tak mohla sebou vzít jen to rocni, a ne to vzít se vší parádou a kompletní pereputi. ty jo to musela být scénka. ![]()
continuity vždyť jo, to jsem taky někde dál psala. Bylo to jak z blbý komedie podle mě ![]()
Evaeva Co víš ![]()
Potrefenáhusa
Už jsem narazila na titulek "Krvavé drama kvůli Plastic Queen?" Právě se jí plní životní sen, řekla bych.
přesně ![]()
Lamicka Nová Soukupova.
Účastnice Vyvolených kdysi, příšera plastiková navenek a příšera i vevnitř.
Tak a konečně by mohla zaznít hodina pravdy a pak už by si je mohl navždy odtáhnout vichr z hor.![]()
LunaAle ta pravda je, že Dopita byl souzenej za výrobu drog nebo co:D.
Už to myslím zveřejnila. Nebo vytáhne nějaký nový eso z rukávu:D

A proč ho vlastně zbil? Kvůli A nebo E? Tápu..
stes není to nakonec jedno? Než to zjistíš, může to být zas jinak ![]()
Teda řeknu vám, že tady je těžký si vybrat, komu fandit. Kdyby si čert vzal oba hochštaplery a starou i mladou nádavkem, svět tím nijak neutrpí.
rozarka no vlastně je,ale jako fakt by mi to zajímalo...mělo to nějaký logicky
důvod? Kromě toho,aby se o tom psalo?
stes No stačí že je jeden nebo druhej kreten, nebo oba;-)
Simvás, prý "Agáta konečně prolomila hráz mlčení!"
já už nemužu ![]()
![]()
![]()
continuity Jo, jedna známá by mohla vyprávět.
A ještě je to pro pana "boxera" docela z ostudy kabát, takováhle nakládačka. ![]()
barbucha Právě je dobrý, že fandit nejde nikomu, natož litovat, o to je to větší zábava.
Až na ty děti samozřejmě.
Sweet Potato A stará Štika to Agátě dává sežrat za tu poznámku o něvěstiných vlasech. To je komedie tohle!
Soukup se nechal zmlátit dobrovolně! ![]()
https://www.extra.cz/sokujici-tvrzeni-jaromira-soukupa-nechal-jsem-se-zmlatit-dobrovolne-prekvapil-a-mluvi-o-lecce-od-dopity-d8ba8
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025