wendulka Díky!
VIP zjevy
Blanka jak píše Brambůrka, ještě buďme rádi,že si oblíbil jen tohle jediné vlákno.
Kéž by! V pátek jsem čistila tři vlákna. Ve čtvrtek taky...
Panebože, to je overal, co ma Dostálová na sobě.? Nebo blbe vidím?

Myslím, že ta elita nejednoho národa na Zemanově oslavě už tady někde proběhla. Teď jsem zahlédla tuhle fotku a říkám si, že ta Konečná vypadá strašně....přitom jsem měla pocit, že není tak stará....a pak se podívám a ona je jen o rok starší než já ![]()

Ďakujem adminkám - a zaujíma ma, a prepáčte, ak sa pýtam na niečo, čo je ostatným jasné , - teda čo má ten dotyčný z toho, že zaplňuje priestor ? Je iba otravný, či aj nebezpečný ? A inak, samozrejme, vďaka za vyčistenie , aj keď, ako vidno , „ dverami ho vyrazíte a vlezie oknom “ .
LadyMary já měla podobný prozření s Nerudovou
Potrefenáhusa Nerudová mi přijde, že vypadá +- na svůj věk, hádala bych jí max 50. Konečná má 43 a s klidem bych ji řekla 55....ale možná to jsou jenom nelichotící fotky ![]()
Panebože, to je overal, co ma Dostálová na sobě.? Nebo blbe vidím?
V každým případě jí to neobyčejně sluší
A ty perly, ty snad nikdy nesundává... no, je za dámu jak Martička Gottwaldová blahý paměti.
LadyMary nerudovy je 45, taky bych ji rekla přes 50
Potrefenáhusa LadyMary myslím, že je to tou stylizací, že působí starší. je vidět, že vám ani jedný ještě pade nebylo, nemáte vycvičený oko na ty skutečný příznaky :)
mitford sister Myslím, že jen stylizací to nebude...mojí ségře je 55 a rozhodně má pleť v lepší kondici než Konečná (a to i bez botoxu a podobných vylepšení).
LadyMary Já bych řekla, že Konečný budou přidávat roky ty mizerný vlasy. Dřív mi lidi hádali daleko míň, a co mi hodně vypadaly a mám vyšší čelo, už mě i pustili v metru sednout ![]()
LadyMary oj, to já, pade+, taky, aspoň teda doufám - co se týče vrásek a tak... na jednu stranu - soudě podle tebe - vypadáte jako naprůměrně "hezká" rodina, taky bych vás nebrala jako etalon :) já jsem spíš myslela ztrátu elasticity, z toho plynoucí "sysly", posvislosti, úbytky hmoty někde, příbytky jinde, vliv menopauzy... já jsem si ty dvě dobře prohlídla, než jsem napsala ten koment, a mně přijdou adkvátně vypadající na svůj věk.
LadyMary U té Nerudové to budou dělat fotky,viděla jsem ji při prezidentské kampani z blízka, prakticky stála vedle mě a vypadala velice dobře, měla i takovou jiskru v oku. Možná to bylo tím, že se hodně usmívala a byla se studenty. :D
mitford sister Fakt ti přijde, že vypadá na 43? Možná jsem ovlivněná jejím světonázorem :-D
Díky Soukupovi má nyní Agáta například na svém kanálu na HeroHero o celé dva tisíce sledujících více, což při měsíčním poplatku 6 eur měsíčně vygeneruje dalších 300 tisíc korun.
(https://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/218107/pozadi-utoku-na-soukupa-kolik-cinklo-na-uctu-agate.html)
Tož tak.
LadyMary no furt jo :) příšerná stylizace, názory ještě horší, ale čistě objektivně...taky jsem ji vlastně viděla někde naživo (pracovně) a nic, že by vypadala starší, mě netrklo
Sweet Potato Přesně! Občas jsem si to taky takto spočítala, abych vůbec byla schopná chápat smysl konání některých osob. Ale stejně je tato monetizace soukromí něco šíleného ... tedy z mého silně introvertního pohledu, samozřejmě ![]()
Sweet Potato Holka šikovná.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025